.

ZCYYL 3-Слойная Ъглова Етажерка за Баня, Отделно Стоящи Ъглов Рафт за душ с Шампоан и Гел за Душ, Многофункционални Ъглови Рафтове за Домашна употреба (Черен)

ZCYYL 3-Слойная Ъглова Етажерка за Баня, Отделно Стоящи Ъглов Рафт за душ с Шампоан и Гел за Душ, Многофункционални Ъглови

BGN 15.87

Сума
Налично за поръчка

Етажерка за баня, изработен от висококачествен метален железен материал, който е силен и издръжливБлагодарение на 3‑слойному дизайн на душ гел, шампоан, кърпи и т., Може да се поставят отделно.Кух дизайн, може бързо да се налива вода, лека, лесно се мести.Лесен монтаж, комплект аксесоари, идеален за домашна баня, кухня и т. Този рафтове за съхранение е с изискана форма, може напълно да съответства на стила на оформяне на вашата баня.Етажерка за баня, изработен от висококачествен метален железен материал, който е силен и издръжлив.Благодарение на 3‑слойному дизайн на душ гел, шампоан, кърпи и т., Може да се поставят отделно.Кух дизайн, може бързо да се налива вода, лека, лесно се мести.Лесен монтаж, комплект аксесоари, идеален за домашна баня, кухня и т. Този рафтове за съхранение е с изискана форма, може напълно да съответства на стила на оформяне на вашата баня.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : срок на годност за баня Материал : Желязо Слоеве на продукта : 3 слой Размер : приблизително 81x27 см / 31,9x10,6 инча Осъществяване списък : 1 х полк за баня 3 х подложка за пръсти 1 x шестостенния ключ Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт. Моля, обърнете внимание, че този продукт трябва да се съберат от себе си.

Декларирани характеристики