.

Скоби за панели с Кучешки развъдник Скоби за фехтовка Връзки във веригата 1-3/8 ' Детайли за огради (16 Комплекта) Временни Скоби за кучешки Развъдник Поцинковани Подо?

Скоби за панели с Кучешки развъдник Скоби за фехтовка Връзки във веригата 1-3/8 ' Детайли за огради (16 Комплекта) Временни

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【Размер】 е Предназначен за инсталиране на тръби с диаметър 1-3 / 8 инча * Моля, предварително измерете външен диаметър на тръбата, преди да купите. 【Използването на】За разширяване на кучешка кабина или подпре две части временна тръбите лентата заедно. 【Сверхпрочный】 е Изработен от здрава инжектира стомана, достатъчно дебел и здрав, за предотвратяване на бягство на кучета от развъдник. 【Защита от ръжда】 Тези скоби са оцинкованы за защита от корозия. * Галванизирана повърхност с течение на времето се окислява, това е нормално явление. 【Предпоставка включва】 16 комплекти скоби, към които са закрепени с болтове и гайки. * Моля, предварително измерете външен диаметър на тръбата, преди да купите.Комплектът включва : 16 комплекти скоби с прикрепена към него болтове и гайки.

Декларирани характеристики