.

Костюм за възстановяване на кучета AOKAZI, Гащеризон за домашни любимци, Голям и Среден размер за сменяне на Перата, Предотвратяване на Облизывания, Защита от раните, ?

Костюм за възстановяване на кучета AOKAZI, Гащеризон за домашни любимци, Голям и Среден размер за сменяне на Перата, Предотвратяване

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

【Дишаща и удобен материал】 Костюм за възстановяване на AOKAZI е изработен от 95% памук и 5% ликра, което я прави изключително еластична и дышащим, не утяжеляя тяло на вашия домашен любимецТя осигурява на вашето куче максимален комфорт при носене, защото той монтиране, но съвсем не е тесен. 【Следоперативни ризи с дълги ръкави】 За пълна защита на любимите си кучета, ние сте добавили дълги ръкави към това покритие за възстановяване на кучета.Високата еластичност позволява лесно обличане ръкави, без деформиране на тях.Освен това, ние разработихме допълнителен слой на лигавицата на колене, за да осигури на вашия домашен любимец двойна защита. 【През цялата дизайн на коремната кухина】 Кръг за корема, предназначени за улесняване на процеса на уриниране мъжко куче, и можете да изрежете кръг по протежение на вътрешната част.Това им позволява да пее, без да се отстранява от него.Идеален за кучета от женски и мъжки пол. 【Алтернатива на кучета и кучета конус】 За използване при хирургичното възстановяване на дрехите ни осигурява на кучето най-пълна защита от зализывания и царапания на рани, поддържане на домашни любимци, спокоен и почти не са податливи на стрес, което е по-мек и по-адаптируема, от конус срам. 【Универсален костюм за домашни любимци】В допълнение към използването за възстановяване след операция, нашите костюми за кучета може да се използва като пижама през есента-през зимата.Като класическа пижама, тя не само уютна, но и предпазва от косопад и пърхот от домашни животни на вашите мебели.

Декларирани характеристики