.

JYXCOSHELF Домашни Рафтове, Кухненски Рафтове, Мултифункционален Рафтове За Съхранение на Подправки От Неръждаема Стомана, Рафтове За съхранение на 2 Слоя, Стелажи За с?

JYXCOSHELF Домашни Рафтове, Кухненски Рафтове, Мултифункционален Рафтове За Съхранение на Подправки От Неръждаема Стомана, Рафтове

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

★ Полк е универсална, всички предмети на техните места, леко встрани, а пространството се увеличава повече от два пъти ★ Е изработена от неръждаема стомана 304, дебели, огнеупорни, без ръжда, с висока товароносимост. ★ Спестява много време и място, за улесняване на достъп до съд и консумативи материали, което прави кухнята по-чист и подреден. ★ Мултифункционална поставка за чинии с поставка за разделочных дъски и прибори за хранене, вграден склад, лесно за използване. ★ Срокът за доставка е 15-20 дни.Ако не сте получили поръчка в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас.Създаване на допълнително пространство на рафта у дома или в офиса за поставяне на вази, семейни снимки, колекционерски артикули, сувенири.Сложи го в хола и сложи любимата си книга, за декорация или растение.Или, може би, все още се нуждаят от малко място за съхранение на вещите в кухнята?Като се качва на вашия офис?Или можеш да го постави в кухнята. ★ Всяко семейство нужда от малка кухня полк големи размери, която ще ги направи кухнята по-чисти и по-красиви.Параметри на продукта Име на продукта : Кухненски стойка за съхранение Материал : неръждаема стомана размери : 40 см * 22 см. * 39 см Помещение включва : ◆ 1 * Кухня стойка за съхранение на Тези рафтове спестяват вашето време и пространство, вие определено ще се насладите на прекрасен живот в кухнята и стилно, за да живея всеки ден. При измерване на изделия от ръчно може да се отклонения в рамките на 1-2 виж предпазни Мерки : След получаване на стоката, моля, проверете стока.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Аз съм много се радвам да ви и ви желая приятно пазаруване.Ние винаги се стремят да предоставят най-доброто обслужване на всеки клиент.Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез Q & A (въпроси и отговори) или по електронна поща.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Решаване на проблемите на клиентите - това е нашата чест.

Декларирани характеристики