.

HaofeiJH 50 бр. на Филц на Листове за Бродерия 4 * 4 инча Фетровый Текстилен Лист 50 Различни Цветове Почувствах хартия, 1 мм DIY Твърд Фетр за Бродерия, Шивашки Филц на Листов?

HaofeiJH 50 бр. на Филц на Листове за Бродерия 4 * 4 инча Фетровый Текстилен Лист 50 Различни Цветове Почувствах хартия,

BGN 2.49

Сума
Налично за поръчка

【Ценна опаковка в кутия】 В комплекта са включени 50 бр 50 цвята, целият ни твърд филц, изработени от синтетични влакна (100% акрил) и има по-висока плътност, отколкото повечето други синтетични войлочных на тъканите и притежава отлична здравина за обзавеждане на манипулиране, разкрой, той е идеален за изрязване на фигури, орнаменти, достатъчни, за да се гарантира, че децата да могат да свършите работата за шиене или мозайка шиене 【Избор на цветове 50 бр】 Пухкава листове са 50 цвята, 4 * 4 инча от филц за бродерия.всеки комплект за антични шиене от нетъкан текстил идва от чувствах кърпа 50 различни цветове, включително лилаво, оранжево, бяло, черно, синьо, зелено, жълто, червено, сиво, розово и много други, разнообразни и ярки цветове ще ви помогнат да се разкрият своите практически умения.Аксесоари за бродерия може да стимулира креативността и въображението на децата.които да отговарят на различните нужди на децата в цветове. 【Високо качество】 Филцови гладка повърхност, чист вырезанная, без остри ръбове, тези комплекти, аксесоари за бродерия всеки войлочный комплект е изработен от висококачествен плат, здраво, гъвкаво, лесно подлежащи на корнизи, шиене; подходящ за ръкоделието, което изисква меки на външния вид, производство на синтетични влакна с висока плътност придават по-голяма издръжливост.те също са отличен материал за изработка на декорации за дома. 【Развитие на умения】 Можете да направите играчки с децата си от филц, лист филц с ръцете си развива въображението, координацията на ръцете и очите, подобрява мисленето и скоростта на реакция, което е от голямо значение за цялостното развитие, самочувствие и обучение. тренирайте умения за стратегия и общи мисловните способности, подобрява скоростта на мислене и реакции. 【Полезни съвети】 Моля, прочетете внимателно размер при избора на правилния размер.Ние се стремим да удовлетворим нашите клиенти, защото удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет, ако се сблъскате с някакви проблеми, свързани с нашия продукт, ние напълно ще си сътрудничат в решаването на вашите проблеми.Никога не трябва да изпитва никакви колебания, се обърна към нас.Подходящ за вашия занаятчийското на проекта, като например производство на играчки заедно с вашите деца или производство на кутия за съхранение, чантата, чанти през рамо, мешочков за монети, ключодържател, подложка за мишка.

Декларирани характеристики