.

Дантела Тюл, Органза, Руло Плат за Сватба, Рожден Ден, Декорация Фон, Таблица на пешеходна Пътека и Дома Градина, направи си сам, 6 на 25 Ярда (Армейски Зелен)

Дантела Тюл, Органза, Руло Плат за Сватба, Рожден Ден, Декорация Фон, Таблица на пешеходна Пътека и Дома Градина, направи

BGN 5.94

Сума
Налично за поръчка

- Ширина : 6 инча (15 cm), дължина : 25 ярда (22,8 м); - Лейси тюлевая плат органза в роли е изработена от висококачествен полиестерен плат, мека и гладка, не изисква шиене или облицовки и тя не се разлага. - Тази тюлевая плат е подходящ за вашите проекти "Направи си сам".Използвайте я за производството на поли-опаковки, шифоновой лента, бантов за пейките, подарък бантов, зони за столове, украси за сватбени тържества.Или опаковайте вашите сватбени сувенири, украсете арка и подарък кутия за торта и т. - Тюл - чудесен мултифункционален аксесоар, който може да се използва за най-различни специални случаи.Те са идеални за сватби, партита, тържества, издаване, специално събитие, на банкет, на оформяне. - Може да се използва в текстиле, дрехи, опаковане на подаръци, букети, венци и други цветни занаяти.Просто нарежете тюл подходяща дължина и форма, за да украсят стаята.Различни цветове по ваш избор.Те са лесно да се създаде една красива и романтична атмосфера за своите гости.КАКВО ЧАКАТЕ? ДА СИ ДНЕС!Открийте възможности за декориране с помощта на мастило на тюл!ХАРАКТЕРИСТИКИ : - Красив и лесен за работа. - Материали за защита на околната среда, безопасни и нетоксични. - Има известна степен на гъвкавост, лесно се поддава на корнизи.Без шевове или довършителни той не се разпадне. - Изчистени линии, точна окото прежда, по-лека текстура. - Цветът не избледнява. - Идеален за декорация на вашето парти, у дома и на сватбата.Може да се използва за украса на маси и столове, декори за снимките, официални сайтове, на църковните пейки, цветя, поли-опаковки за подаръци, подаръци за партита, подаръци и много други. - Прозрачен плат може да се използва за най-разнообразни специални събития, това е идеална украса за сватби, партита по повод рожден ден, абитуриентски, банкети, тържества, Коледа, Великден, Хелоуин и много други. - Създаване на красива и романтична атмосфера за своите гости.На разположение дъга от цветове, подходящи за всеки декора, проект, покритие.ПАРАМЕТРИ : Материал : 100% полиестер.Размер на ролки от тюл : Ширина : 6 инча (15 cm), дължина : 25 ярда (22,8 м.); Осъществяване включва : 1 * Ролка тънко тюл от органза Бележки : Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, се дължи на такива фактори, като яркост на монитора и яркостта на светлината.

Декларирани характеристики