.

Сладко Чанта за Обяд, по-Голямата Голям Кавайная Чанта за Обяд От Алуминиево Фолио, Плътен Плат Оксфорд от Изкуствена Кожа за Училище, за учениците (Бяло Мече за при?

Сладко Чанта за Обяд, по-Голямата Голям Кавайная Чанта за Обяд От Алуминиево Фолио, Плътен Плат Оксфорд от Изкуствена Кожа

BGN 28.47

Сума
Налично за поръчка

Алуминиево фолио : Обяд-бокс Kawaii оборудван с алуминиево фолио, което може да играе роля в поддържане на топлина, дори ако на обяд-бокс се съхранява дълго време, той може да поддържа добра температураДизайн на дръжката : Сладък пакети за обяд от дизайн дръжка, лесен за носене, лъскава цип, лесно се отваря и затваря.Приложими сцена : Кавайная чанта за обяд е подходящо за офис, обяд неделя на пикник, барбекю на открито, туристически излети и т., Дизайн с голям капацитет : Чанта за обяд Bento с дизайн, голям капацитет, в нея можете да сложите обикновени 2-3 кутии за обяд, за ваше удобство.Cartoony модел : Сладко чанта за обяд от сладки анимационни шарките на животни, изящна изработка, дизайн странични джоба, можете да поставите чашки за вода. Cartoony модел : Сладко чанта за обяд от сладки анимационни шарките на животни, изящна изработка, дизайн странични джоба, можете да поставите чашки за вода. Дизайн на дръжката : Сладък пакети за обяд от дизайн дръжка, лесен за носене, лъскава цип, лесно се отваря и затваря. Алуминиево фолио : Обяд-бокс Kawaii оборудван с алуминиево фолио, което може да играе роля в поддържане на топлина, дори ако на обяд-бокс се съхранява в продължение на дълго време, той може да поддържа добра температура. Дизайн голям капацитет : Чанта за обяд Bento с дизайн, голям капацитет, в нея можете да сложите обикновени 2-3 кутии за обяд, за ваше удобство. Приложими сцена : Чанта за обяд Kawaii подходящ за офис, обяд неделя на пикник, барбекю на открито, туристически излети и др Параметри : Тип на продукта : Случайна чанта за обяд Материал : плат Оксфорд, размер на продукта : прибл. 23,3x13,5x18,5 см / 9,2x5,3x7,3 Характеристики : Топлоизолация, термоизоляцияупаковочный лист : 1 пакет за бэнто1 x Клей1 x Бауор1 x Пакет за бэнто.

Декларирани характеристики

Item Type:
Insulated Lunch Bag
Material:
Oxford Cloth, PU
Product Size:
Approx. 23.3 x 13.5 x 18.5cm / 9.2 x 5.3 x 7.3in
Performance:
Heat Insulation, Thermal Insulation
Package List:
1 x Bento Bag:
1 x Adhesive:
1 x Bow:
or:
1 x Bento Bag: