.

КИДСко. Комплект от 3 Силиконови нагрудников в изпъстрени за малки момичета и момчета | Водоустойчив Детски Лигавник с джоб за събиране на трохи | Регулируем Лигавн?

КИДСко. Комплект от 3 Силиконови нагрудников в изпъстрени за малки момичета и момчета | Водоустойчив Детски Лигавник с

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

100% СиликонЗакопчалката на копчета.Само ръчно пране.
✦ СИЛИКОНОВИ лигавници В изпъстрени : Нашите бебешки лигавници, изработени от 100% силиконов материал.Силиконови престилки меки, леки и удобни на шията на детето.Лигавник за деца практични и неутрални престилки са напълно подходящи за цялото семейство на път.Детски силиконови престилки просто сгънете ги и отидете във всички житейски приключения.
✦ РЕГУЛИРУЕМА ЯКА и водоустойчивост : да се съхранява на вашето дете в чистота и комфорт с помощта на нашата съвременна и неутрална колекция силиконови нагрудников.Стилни детски престилки идеални вашето момче и момиче, както и регулируема яка ще позволи на вашето дете да расте заедно с тях.Престилки дълбок преден джоб за събиране на трохи идеален за улавяне на рассыпавшихся продукти и предотвратяване на безредици.
✦ БЕЗОПАСНО за вашето ДЕТЕ : Нашите 100% нетоксичен силикон престилки за бебета, изработени с оглед безопасността на вашето дете.Бебешките лигавници за хранене, независимо тествани.Престилки за новородени са сертифицирани CPSIA и напълно не съдържат вредни вещества, като BPA.
✦ МЕКИ и ЛЕСНО почистваща : нека нашите детски престилки стилно впитают капе на вашето дете!Детски престилки унисекс за бебета са много лесни за поддръжка, лигавник за хранене на бебето просто измийте ръчно с вода и сапун, или дори да го пуснете в съдомиялна машина лесен за почистване!Идеална за деца на възраст над 6 месеца и практични за ежедневието на родителите.
✦ ИДЕАЛНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК : Престилки Kids Co.baby изпълнени в модерен и трета пола неутрални цветове.Силиконови лигавници, подходящи за новородени бебета момчета и момичета по-малки деца.Силиконов лигавник за хранене Baby bibs - идеалният подарък в стил унисекс, за душата на детето, новите родители и дори нови баби и дядовци. Детски престилки от 3 теми Силиконови престилки за бебета ще позволи на вашето дете да се чувствате комфортно и чисто, благодарение на нашата забавна колекция на силиконови нагрудников.Силиконови престилки изработени от мек силиконов материал за врата на вашето дете.Тези силиконови престилки меки, леки и удобни за вашето дете, престилки за момче и практични за вас.Детски лигавник чудесно за цялото семейство, просто вземете го и отидете във всички житейски приключения.Нашите стилни престилки за момче или момиче растат заедно с вашето дете.

Декларирани характеристики