.

TOYANDONA 1 Комплект Детска Посуда, маса за Хранене, Комплект за Деца, Сервировочная Посуда, Лъжичка за Деца от Неръждаема Стомана, Детска Стоманена Вилка, Стоманена Лъж?

TOYANDONA 1 Комплект Детска Посуда, маса за Хранене, Комплект за Деца, Сервировочная Посуда, Лъжичка за Деца от Неръждаема

BGN 3.22

Сума
Налично за поръчка

ДЕТСКА ЛЪЖИЦА от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА - Лесно се мие и суши, да не се прилага специални усилия за отстраняване на остатъците от храна или мазнинаВИЛИЦА за хранене на деца - Различен цветен дизайн, привлекателен за деца.ЛЪЖИЧКА за малки деца - добър спътник за децата по време на вечеря.СТОМАНА СИЛИКОНОВА ДЕТСКА ЛЪЖИЦА - нематериальная, подходящ за детски маси.Не се притеснявайте оа стомана силиконова лъжица - Различен цветен дизайн, ще даде на децата си повече сексапил.Осъществяване на списък 1 х Вилица 1 х лъжица Характеристики -Размер : 9,20 X3,00 X2,60 см / 3,62 X1,18 X1 Стомана силиконова детска лъжичка. -Материал : Силикон + силиконова детска лъжица от неръждаема стомана-Може да повиши апетита на децата, тъй като това е лесен за използване супени вилици за детето. -Отлично украса за масата за хранене, красиви и практични Бебешки Силиконови вилици. - вдигнете и ги детска силиконовата щепсел без остатъци. -Различен цветен дизайн, привлекателен за деца, Вилица за хранене на деца. -Значение, е подходящ за маси за малки деца.Не се притеснявайте за стоманена лъжица за бебета.Информация за стоки, прибори за хранене от неръждаема стомана За нова детска чинии за хранене, ние сме избрали силикон и нержавеющую стомана, които лесно се деформират, не е лесно да се повреди и при това удобни за употреба за бебета и малки деца.Детски силиконови вилица Материал на това продукта е много суха, на него не остават остатъци и вкус.

Декларирани характеристики