.

Пълнител за Пюре за Изстискване на плодове, за Деца, за Многократна употреба Обикновена Пликове за бебешка храна, Пълнител за бебешка храна (розов)

Пълнител за Пюре за Изстискване на плодове, за Деца, за Многократна употреба Обикновена Пликове за бебешка храна, Пълнител

BGN 8.21

Сума
Налично за поръчка

Сигурност : В тези продукти не са вредни химикали, и те са изработени от хранителни материали, които могат да се ползват с довериеТорбички : Пакети за съхранение на хранителни продукти лесно да пълнят, а отстрани на опаковката разполага с двойна светкавица, защищающая от течове.Той лесно отлежава и може да се използва повторно.Лесен за почистване : този продукт е произведен от хранителен материал и лесен за почистване.Широко странично отвор улеснява почистването на съдомиялната машина.Безопасно и хигиенично.Бистра измет : Този продукт е коварен, без чеп, с прозрачна мащаб и уникален дизайн от съвета се ползват по-лесно, и то много ще се хареса на вас и вашето дете.Лесна употреба : необходимо е само леко натиск, за да плодови мръсотия лесно да се побере в пакет. В комплект с 6 пакетчета по 100 мл, 150 мл и 200 мл. Лесна употреба : необходимо е само леко натиск, за да плодови мръсотия лесно да се побере в пакет. В комплект с 6 пакетчета по 100 мл, 150 мл и 200 мл. Пакетчета : Пакети за съхранение на хранителни продукти лесно да пълнят, а отстрани на опаковката разполага с двойна светкавица, защищающая от течове.Той лесно отлежава и може да се използва повторно. Сигурност : В тези продукти за приготвяне на храна няма вредни химикали, и те са изработени от хранителни материали, които можете да използвате с доверие. Лесен за почистване : Този продукт е произведен от хранителен материал и са лесни за почистване.Широко странично отвор улеснява почистването на съдомиялната машина.Сигурно и гигиеничен. Бистра измет : Този продукт е коварен, без чеп, с прозрачна мащаб и уникална конструкция на накрайник се ползват по-лесно, и то много ще се хареса на вас и вашето дете.Параметри : Тип на продукта : Пълнител за плодов пюрематериал : Пълнител за плодови пюрета Размер : прибл. 16,6 см / 6,5 инча Как да използвате : 1. Намачкайте продукти директно в съда или изсипете в друга хранителна каша.Свържете пакет с накрайник.Поставете буталото в съд, добавете малко храна / течност на чинии, а след това леко натиснете. След приключване извадете опаковка и добавете още една.Списък на пакета : 1 х Пълнител за плодови пюрета 6 х Мешочков (случаен модел) Забележка : .

Декларирани характеристики

Item Type:
Fruit puree filler
Material:
ABS
Fruit Puree Filler Size:
Approx. 16.6cm / 6.5in
How to Use:
1.Mashthefooddirectlyinthecontainer,orpourintothefoodmud.2.Connectthebagtothenozzle.Puttheplungerintothecontainer,addalittlefood/liquidtotheedges,andthenpressitgently.:
3.Aftercompletion,takeoutthePouchandaddtheotherone.:
Package List:
1 x Fruit Puree Filler :
6 x Pouches (random pattern):
Note: