.

DOITOOL 1бр одеяло пончо одеяло шал количка за новороденото кърменето шал пончо пончо детски храни грижи корица кърменето на кутията отвор за хранене на кутията Прест?

DOITOOL 1бр одеяло пончо одеяло шал количка за новороденото кърменето шал пончо пончо детски храни грижи корица кърменето на

BGN 6.07

Сума
Налично за поръчка

Полиестер и памукНавес за кърмене : това също може да бъде калъф за хранене, чанта за количка, навес за столче за кола, шал, шал и така нататък.Шал за кърмене : за майките.Този калъф за хранене позволява на майката и детето да остане в хладината и уюта по време на кърмене.Калъф за кошницата за пазаруване : калъф за кърмене с деколте ви помага през цялото време да види детето си и да не пропускат въздух.Кърпа за кърмене на детето : Калъф за хранене Многофункционален калъф за хранене с деколте Мек калъф за кърмене с принтом.Памук Кърменето на Кутията : Това също може да бъде калъф за хранене, чанта за количка, навес за кола, шал, шал и така нататък.Осъществяване на списък 1 х калъф за хранене Особености - Материал : полиестер и памук за деца. - Цвят : Както е показано на фигура, покривки за хранене на бебето. - Размер : Около 100x70x0,1 см, на кутията за хранене с деколте. - Това също може да бъде калъф за хранене, чанта за количка, навес за столче за кола, шал, шал и така нататък, одеало за кърмене. - И за хранене на майките. - Изработен от устойчив на употреба на материала престилка за хранене. - Този калъф за хранене позволява на майката и детето да остане в хладината и уюта по време на кърмене. - Благодарение на вырезу калъф за кърменето ви помага през цялото време да види детето си и да не пропускат въздух при кърменето.Описание на продукта Чанта за детска количка Повечето майки са загрижени за тази ситуация, тъй като това е неизбежно.одеало за хранене С помощта на шал-своята практика за хранене можете да храните бебето си по улицата, без да се притеснявате.одеало-чанта за количка Като се избегне неудобни обстоятелства, когато кърменето навън е жизнено важен проблем в ежедневието.

Декларирани характеристики