.

Детски Играчки за дъвчене за Агресивни Кучета Yoovivi, Интерактивни Играчки за Кучета, Играчки за Средни и Големи Кучета, Пищащие Играчки за Кучета, Форма на фъстъци и ?

Детски Играчки за дъвчене за Агресивни Кучета Yoovivi, Интерактивни Играчки за Кучета, Играчки за Средни и Големи Кучета,

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

? СИГУРЕН И издръжлив — Външен вид е изработен от екологично чист, полезен и действително нетоксичен естествен каучукВ интериора е използвана технология за разпенване за дъвки с пищалкой вътре. ? Да УДОВЛЕТВОРИ потребност НА КУЧЕТО за дъвчене — това е играчка за кучета - идеалното решение за средни и големи кучета, което позволява освобождаване на излишната енергия.Здрава играчка за кучета има млечен вкус, тя непременно ще се радвате на кучето си и ще ви я доставя удоволствие по време на дъвчене. ? ВДИГНЕ ТРЕВОГА, Смили се за вашето куче от депресия, отегчение и безпокойство.Дръжте ги далеч от увреждане на мебели и други предмети. ? СЪВРЕМЕНЕН ДИЗАЙН — Арахисовый дизайн на играчки е нова и популярна, че я прави особено привлекателна за вашето куче.Можете също така да играете играта "Донеси" с куче, което е отличен като занимание за вас и вашето куче. ? ОТЛИЧНО ОБСЛУЖВАНЕ И е ИДЕАЛНИЯТ ПОДАРЪК — кучето определено ще се радвате на тази играчка!Ние ще се радваме да ви помогне, ако имате някакви въпроси, и ще ви предложат задоволително решение в рамките на 24 часа. ? СИГУРЕН И издръжлив — Външен вид е изработен от екологично чист, полезен и действително нетоксичен естествен каучук.В интериора е използвана технология за разпенване за дъвки с пищалкой вътре. ? Да УДОВЛЕТВОРИ потребност НА КУЧЕТО за дъвчене — това е играчка за кучета - идеалното решение за средни и големи кучета, което позволява освобождаване на излишната енергия.Здрава играчка за кучета има млечен вкус, тя непременно ще се радвате на кучето си и ще ви я доставя удоволствие по време на дъвчене. ? ВДИГНЕ ТРЕВОГА, Смили се за вашето куче от депресия, отегчение и безпокойство.Дръжте ги далеч от увреждане на мебели и други предмети. ? СЪВРЕМЕНЕН ДИЗАЙН — Арахисовый дизайн на играчки е нова и популярна, че я прави особено привлекателна за вашето куче.Можете също така да играете играта "Донеси" с куче, което е отличен като занимание за вас и вашето куче. ? ОТЛИЧНО ОБСЛУЖВАНЕ И е ИДЕАЛНИЯТ ПОДАРЪК — кучето определено ще се радвате на тази играчка!Ние ще се радваме да ви помогне, ако имате някакви въпроси, и ще ви предложат задоволително решение в рамките на 24 часа.Детски играчки за дъвчене Yoovivi за агресивни кучета, Интерактивни играчки за кучета, играчки за средни и големи кучета, пищащие играчки за кучета, форма на фъстъци и вкус на млякото ще Стане отличен спътник на пухкав приятел!Тази играчка ще помогне за облекчаване на натиска на кучето и ще засили връзката между вас и вашето сладко кученце.

Декларирани характеристики