.

Chenkaiyang 4 Опаковки Памперси за кучета Женски Пере Пелени за Кучета за Многократна употреба на Памперси за малки Кученца Высокоабсорбирующие Удобни Памперси за куче?

Chenkaiyang 4 Опаковки Памперси за кучета Женски Пере Пелени за Кучета за Многократна употреба на Памперси за малки Кученца

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

★ Пелени за многократна употреба за кучета : Тези памперси за малки кученца са създадени специално за кучета от женски полЛесно се поставят и свалят.Памперси за домашен любимец са полезни за малки кученца, които еструса и на кучета, които се случват аварии, поради възбуда или на незадържане на урината. ★ 4 различни размера : на Разположение 4 размера тези памперси за кучета от женски пол; Подходящия размер за кучето си, моля, запознайте се с таблицата за размери преди закупуването. ★ Мек материал : Тези за многократна употреба четырехслойные памперси от микрофибър отлично абсорбират урината.Водоустойчив и запечатани тъкан е най-външния слой.Мека вътрешна подплата с добра пропускливост л, който се намира в близост до кожата. ★ Силен абсорбиращ : Слой вкара тъкан, слой от микрофибър, който абсорбира влагата слой, водоустойчиви, херметически затворени комбинирана тъкан TPU - ето някои от компонентите, влизащи в състава на тези жени пелени за кучета в жегата.В бикини dog heat вашето куче ще бъде сухо и комфортно. ★ Машинно пране : Дизайн на нашите кофи за кучета внимателно е пришита и е оценен за по-дълъг живот, така че да издържа на редовна употреба и пране.При температура под 30 °C за да изсъхнат в перална машина при ниска температура или оставете да изсъхне на въздух при използване на пералната машина.

Декларирани характеристики