.

DXMRWJ Сургучная печат, Печат, Цветни Восъчни Перли 100 бр. за Любителите на DIY Подарък За Сватба Покана Плик Златен Печат, Цветен

DXMRWJ Сургучная печат, Печат, Цветни Восъчни Перли 100 бр. за Любителите на DIY Подарък За Сватба Покана Плик Златен Печат,

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Можете да ги използвате като сватбени покани, писма, чанти, занаяти, ръчни книги и т, Нанесете го на мерки и теглилки на опаковката.Ретро или подарочное клирънс може да направите своя подарък по-изискан. Можете да се покрива с коледна картичка, а романтиката на Деня на Свети Валентин се използва за писане на любовни писма!.Този елегантен восък и печат придават на писмата, конвертам, сертификати и документи нотка на ценности и постоянство.Той изглежда малко стар, но той е толкова очарователен и реколта.Използвайте малярную дръжката, за да colorize и да лакирани монети красиви, удобни, ретро - и елегантни, и веднага повишаване на оценка, когато дарении подаръци.Ретро елегантност, направени от ръце, подарък сургучная печат, поверително сургучная печат и т., изпълнен с ретро-литературна атмосфера, пълна литературен стил.Можете да ги използвате като сватбени покани, писма, чанти, занаяти, ръчни книги и т., Нанесете го на мерки и теглилки на опаковката.Ретро или подарочное клирънс може да направите своя подарък по-изискан. Можете да се покрива с коледна картичка, а романтиката на Деня на Свети Валентин се използва за писане на любовни писма!.Този елегантен восък и печат придават на писмата, конвертам, сертификати и документи нотка на ценности и постоянство.Той изглежда малко стар, но той е толкова очарователен и реколта.Използвайте малярную дръжката, за да colorize и да лакирани монети красиви, удобни, ретро - и елегантни, и веднага повишаване на оценка, когато дарении подаръци.Ретро елегантност, направени от ръце, подарък сургучная печат, поверително сургучная печат и т., изпълнен с ретро-литературна атмосфера, пълна литературен стил. Можете да ги използвате като сватбени покани, писма, чанти, занаяти, ръчни книги и т. Нанесете ги на печат на опаковки.Ретро или подарочное клирънс може да направите своя подарък по-изискан. Можете да се покрива с коледна картичка, а романтиката на Деня на Свети Валентин се използва за писане на любовни писма!4. Този елегантен восък и печат придават на писмата, конвертам, сертификати и документи нотка на ценности и постоянство.Той изглежда малко стар, но той е толкова очарователен и реколта. Използвайте писалка за рисуване, за да colorize и да лак монети красиви, удобни, в ретро стил и елегантни, и веднага ще оценката при дарении подаръци. Ретро елегантност, направени от ръце, подарък восъчен печат, поверително восъчен печат и т., изпълнен с ретро-литературна атмосфера, пълна литературен стил.

Декларирани характеристики

Material:
wax
Size:
as shown in the picture
Usage:
special for seal of lacquer seal
Color:
Dusk/Smoky Purple/Wisteria/Lilac Purple/Ice Purple/Eggplant/Violet Black/Purple Red/Pink Purple
Applicable occasions:
1. Anti-counterfeiting in customs, security, banking, insurance, justice and other departments.:
2. High-grade handicrafts and gifts, stationery, daily necessities, craft gifts, invitations, and packaging.:
3. Sealing wax and special seal are used to avoid stealing important documents and private keepsakes, and to seal an object.:
4. Personal manual, hand account, literary DIY, dried flower gift packaging and so on.:
Usage tips:
1. prepare a pack of wax, a wax spoon and a candle or lighter:
2. Put 3-4 wax beads on the spoon and heat the spoon until the wax melts completely.:
3. Hold the spoon 1-2 inches above the surface so that its dumping position is slightly larger than your seal.:
4. Clean the head of the wax seal and press in the sealing wax. Let it stand for 10 seconds, then peel off its stamp g :