.

1000 Мъниста Понита + 200 Броя за почистване на тръби, Блестящи мъниста Пони, 20 Цвята За почистване на тръби, изкуства и занаяти, Производство на бижута.

1000 Мъниста Понита + 200 Броя за почистване на тръби, Блестящи мъниста Пони, 20 Цвята За почистване на тръби, изкуства и

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

【Ценен комплект】 Всеки комплект съдържа опаковката от 1000шт мъниста пони и опаковка от 200шт препарати за тръбиТе са добре опаковани в отделни пакети, можете да ги закупите и двамата на по-ниска цена, наистина подходящи за любителите на декоративно-приложното изкуство, те ще задоволят всички ваши нужди. 【Размер】 Размера мъниста пони е 6x9 мм, мъниста понита имат бочкообразную форма с размер на отвора 4 мм. Почистващи тръби са с размер 30,5 * 0,6 вижте Размер е много често срещан и е подходящ за всички видове занаяти, изработка на накити, косичек за коса и всякакви други занаяти-ръчно изработени, те са удобни и за начинаещи. 【Цвят】 Мъниста за понита са представени в 9 цвята с пайети, средства за почистване на тръби, представени в 20 ярки цветове.Избраните цветове са най-популярни в декоративно-приложно изкуство.Тези ярки цветове ще направят работата си по-цветни и бросающимися в очите. 【Отлично забавление】 Многоцветни мъниста понита са идеални за направата на красиви декорации като колиета, гривни, ключодържатели, лични гривни, гривни за приятелство.Те също могат да станат чудесна украса за вашите косичек и връзки за обувки, за да ви направи най-очарователното в страната.Можете да правите теми, като например животни от шенилна, цветя от шенилна, красиви предмети от шенилна.Започнете своето творение с тях, пожелавам да ви е била с тях по-забавно. 【Ценен комплект】 Всеки комплект съдържа опаковката от 1000шт мъниста пони и опаковка от 200шт препарати за тръби.Те са добре опаковани в отделни пакети, можете да ги закупите и двамата на по-ниска цена, наистина подходящи за любителите на декоративно-приложното изкуство, те ще задоволят всички ваши нужди. 【Размер】 Размера мъниста пони е 6x9 мм, мъниста понита имат бочкообразную форма с размер на отвора 4 мм. Почистващи тръби са с размер 30,5 * 0,6 вижте Размер е много често срещан и е подходящ за всички видове занаяти, изработка на накити, косичек за коса и всякакви други занаяти-ръчно изработени, те са удобни и за начинаещи. 【Цвят】 Мъниста за понита са представени в 9 цвята с пайети, средства за почистване на тръби, представени в 20 ярки цветове.Избраните цветове са най-популярни в декоративно-приложно изкуство.Тези ярки цветове ще направят работата си по-цветни и бросающимися в очите. 【Отлично забавление】 Многоцветни мъниста понита са идеални за направата на красиви декорации като колиета, гривни, ключодържатели, лични гривни, гривни за приятелство.

Декларирани характеристики