.

Пътна Косметичка Prokva с 5 Сменяеми чехлами, Голям Косметичкой-Организатора за грим с каишка и множество джобове за съхранение, Черна (Патентован дизайн)

Пътна Косметичка Prokva с 5 Сменяеми чехлами, Голям Косметичкой-Организатора за грим с каишка и множество джобове за съхранение,

BGN 32.66

Сума
Налично за поръчка

Разполага с 5 отделни футлярами за настройки голям капацитетСтранични отделения за съхранение на четки за грим с протираемой подплата за поддържане на реда.Предно отделение с цип и заден външен джоб за съхранение на лични вещи.Идеални подаръци за гримьор или любител на грима за рожден Ден, Свети Валентин и Коледа. 1 калъф за четки с джоб дава възможност за съхраняване на четки за грим и моливи за вежди. 2 малки козметични чанти за червила, балсам за устни, крем за ръце или друга козметика. 2 големи козметични чанти за лосион, спрей, течност база и други средства за грижа за кожата.Специален прозрачен прозорец ви позволява лесно да намерите подходящия грим от пръв поглед.Козметични чанти с дръжка за носене, лесно натрупват към тях и може да се използва като косметичка поотделно. 【Материали ПРЕМИУМ-клас】 Косметичка Prokva е изработена от тежка рамка от найлонов плат и здрави ципове за по-дълга употреба.Много дебела уплътнение предпазва вашия грим от прах и драскотини. (В комплекта не е включена никаква козметика. 【ЧАНТА 6 В 1】 Универсална чанта за носене съдържа 1 калъф за четки за грим (9,5 "x 1,4"x5"), 2 малки калъф (7,8 "х 4,3"x 3,4") и 2 големи калъф (9,5 "x 7,5"x 3,4").Всеки калъф е проектиран с прозрачен прозорец и дръжка за носене, лесно да се разпределят козметика и могат да стигат до нея. 【Добре организиран】 Странични отделения с цип с 6 прорези и 2 отворени торби за лесен достъп до кисточкам за грим, помадам, палитрам сенки за очи и т., Прозрачна облицовка е изработена от протираемых материали за защита на чанти от замърсяване. 【3 ВАРИАНТА на пренасяне】 Има увита горните дръжки, регулируеми и меки презрамки за удобно носене в пътя.Задни багажното колан помага на котва органайзер за козметиката във вашия куфар и освободи ръката си по време на пътуване. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН】 Стилна косметичка отличава се с голяма капацитет и множество места за съхранение на всичките ви козметични средства или на средствата за грижа за кожата.Модерен и елегантен външен вид го прави отличен избор за партита, сватби, модно ревю и дори турне почивен ден.

Декларирани характеристики