.

SOLUSTRE 2 бр. Метален Държач За крушка, Рафт, Шкаф, Скоба, Поставка за светкавици, Поставка за огнище, една Конзола за светкавица за огледално-рефлексен Фотоапарат, Скоб?

SOLUSTRE 2 бр. Метален Държач За крушка, Рафт, Шкаф, Скоба, Поставка за светкавици, Поставка за огнище, една Конзола за светкавица

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

СКОБА за притежателя на флаш - скоба за осветление, рафтове, съвместимост с притежателя на чадърМетален държач -универсално закрепване за повечето огледално-рефлексни фотоапарати и други огнища със стандартен монтиране на накладки или led осветление за видео, студийно осветление.Срок за ЛАМПАТА - Скоба за стойки за осветителни тела - Идва с винтовым извод, позволяващ да се засилят скоба за стойки за осветителни тела за штативу или на стойка за осветителни тела.ПОСТАВКА за крака - Скоба за закрепване на чадър Конструкция на отвора за инсталация urbrella. Панта, регулиращи се на 180 градуса, позволява регулиране на чадър и фенера вертикално.Осъществяване списък 2 x скоби Информация за стоки Скоба за притежателя на флаш - Материал : метал. притежателят на светкавица за влакчета за светлина - Размер : 11x7. Скоба за избухването за огледално-рефлексен фотоапарат - Скоба за влакчета за светлина - Идва с винтовым извод, позволяващ да се засилят скоба за влакчета за светлина към штативу или на стойка за светлина.срок за лампата - Скоба за закрепване на чадър Конструкция на отвора за инсталация urbrella.поставка за притежателя на флаш Този скоба-държач за светкавици, подходящ за всички светкавици speedlite от стандартна стена "студен обувки".Скоба за стойка за светкавица 5 х 5 см метален държач - конзола за стойка за фенер, закрепени заедно с притежателя на чадър. развъртане влакчета на 180 градуса и позволява регулиране на чадър и светкавица вертикално.Евтин начин за инсталиране на вашия фенер speedlight от , , , Olympus, и т. за класа работата на стойка за светкавица или статив. -Универсално закрепване за повечето огледално-рефлексни фотоапарати и други огнища със стандартна стена за обувки или led осветление за видео, студийным осветление.Функция - Цвят : черен.

Декларирани характеристики