.

Кръгла Фонова Капак за душата на детето, Uiiooazy Бял Полиестер Златни Букви за Душата на Детето 7x7ft Кръг Кръг на Фона на Поставка Корица Снимка за Декор Парти в чест на ?

Кръгла Фонова Капак за душата на детето, Uiiooazy Бял Полиестер Златни Букви за Душата на Детето 7x7ft Кръг Кръг на Фона на

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

【Размер лесно гладится парна ютия, лесно се инсталира на кръгла поставка за фонПредимство : Употребата на най-новия дигитален дизайн и професионална компютърна печат прави цвета по-реалистично и живо.Матирано покритие, не отразява, без отблясъци заден план на екрана, не е деформиран, леки, трайни, лесни за почистване.Съдържание на пакета : 1 х кръгла капачка поставка за фон се изпраща в сгънат вид. (Не включва кръгла задния рафт) Могат да бъдат гънки : за ефективно премахване на гънки може да се прогладить парна ютия от обратната си страна изделия (не от страна на изображението).Инструкции за употреба на продукта : Моля, обърнете внимание, че : 1. Поради разлика в покритието на екрана и реалният цвят може да се различава от картината в нашия магазин, което е нормално. Идеален за 3 метра/4 метра/5 фута/6 фута/6,5 фута/7,2 метра/7,5 фута/8 фута/8,2 фута кръгла поставка за арх балон. Дарете го с кръгла поставка, разходка до всяка занаяти в съответствие с вашия случай използване. При използване на фон за снимки е необходимо да се спазва определена дистанция.Добър ъгъл за стрелба ще получите зашеметяващи снимки.Когато се погледнете в него наблизо, в продукта, ще има известно усещане пиксела, но аз ще се уверете за това, че вашите снимки да изглеждат максимално реалистично.

Декларирани характеристики