.

Starbea 2 Бр. Быстроразъемный Скоба с Катарама Основно Планина с перка на палеца за GoPro Hero 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, Сесия, 3+, 3, 2, 1, Герой (2018 Г.), Екшън-камера DJI Osmo, AKASO, SJCAM, Yi (РГ-1)

Starbea 2 Бр. Быстроразъемный Скоба с Катарама Основно Планина с перка на палеца за GoPro Hero 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, Сесия,

BGN 14.57

Сума
Налично за поръчка

【Широка съвместимост】 Това е основата за закрепване на статив камера, подходящи за Gopro Hero10/9/8/7/5/5/3+/3/2/1, Xiaoyi, pocket video camera DJI OSMO, екшън-камера OSMO, водоустойчив калъф и така нататък 【Основна база за закрепване с клипс за ключалката】 Тази быстроразъемная база за закрепване с обтегач ви позволява да прикачите камера Gopro до нагрудному колан за безопасност, креплению на каска или клейкому креплению, лесен за употреба. 【Високо качество】 Това е планина за Gopro, състояща се от дълъг винт и 1 на основания, произведени от висококачествен КОМПЮТЪР, водоустойчив, защитен от корозия, трайни и стабилни. 【Множество приложения за фото - и видеозаснемане】 идеален за разглеждане на дома; снимки на недвижими имоти; записи на концерти, фестивали и спортни събития, обучаващи видео клипове; разглеждане на покриви или водосточни канавки; записване на детски игри; фотография и видео записи в трудно достъпни места, като проходи. 【 Следпродажбено обслужване】 Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез въпроси и отговори на клиенти или по имейл, и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.Спецификация : Материал : PC Размер : 55.9 инча Цвят : черен Помещение включва : 2 * Монтаж на основания за Gopro + 2 * винтове с набраздения винт.

Декларирани характеристики