.

Украса за Хелоуин, Шапка на Магьосник-Призрак, захранван С Батерии, Светлини за Хелоуин, 5 Led Украса за Хелоуин, Струнни Светлини, Украса за Костюмирани Партита на за?

Украса за Хелоуин, Шапка на Магьосник-Призрак, захранван С Батерии, Светлини за Хелоуин, 5 Led Украса за Хелоуин, Струнни

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【Творческа обстановка за Хелоуин】 Уникален дизайн, който съчетава в себе си модел призрачен магьосник и шапка на вещица в едно цялоДухаше лек бриз, и модел "илюзорен " магьосникът" колышется заедно с вятъра, създавайки мистериозната атмосфера, която наистина се потопете дома си в гей "духа" на Хелоуин. 【Висококачествени материали】 Украси за Хелоуин са изработени от висококачествена тафта полиестер, медна тел и цветни led крушки.Сигурен, здрав и му е лесно да боли.Шапка на вещица, изработен от водоустойчив плат клас на защита IP44, което го прави незатронутой в дъждовния сезон на открито. 【Сигурна и висока яркост】 Използването на светодиоди с ниска мощност мощност 4,5 Вата и теплоизолированного на меден проводник, за да се поддържа ниска температура на светлината.Можете спокойно да се докоснат до нея, дори и след дълги часове непрекъснато използване. 5 led лампи създават атмосфера на щастие вътре или отвън; само на 5 струнни лампи - широко разпространеният източник на осветление. 【Лесно да носите със себе си】 за осветление на Хелоуин необходими са 3 батерии тип АА (не са включени в комплекта), не се притеснявайте за тянущихся кабелите или наличието наблизо на изхода, че ще бъде по-удобно пренасяне с ниска консумация на енергия и безопасно поставяне навсякъде.Тези лампи е водоустойчив (Отделението отделение също така е водоустойчив).При нормални обстоятелства, замяна на батерията, може да използвате многократно, в продължение на дълго време. 【Голям хит за Хелоуин】 Задължително за закупуване на украса за Хелоуин светия wizard Декор, украсете вашия дом с духове на Хелоуин, класна стая, парти или изложба, дори ъгъл на къщата.Отличен за костюмирани партита за Хелоуин, специални събития училище, други мнения, и така нататък.Идеален подарък за Хелоуин за семейството си, децата и приятелите си!. 【Творческа обстановка за Хелоуин】 Уникален дизайн, който съчетава в себе си модел призрачен магьосник и шапка на вещица в едно цяло.Духаше лек бриз, и модел "илюзорен " магьосникът" колышется заедно с вятъра, създавайки мистериозната атмосфера, която наистина се потопете дома си в гей "духа" на Хелоуин. 【Висококачествени материали】 Украси за Хелоуин са изработени от висококачествена тафта полиестер, медна тел и цветни led крушки.Сигурен, здрав и му е лесно да боли.Шапка на вещица, изработен от водоустойчив плат клас на защита IP44, което го прави незатронутой в дъждовния сезон на открито. 【Сигурна и висока яркост】 Използването на светодиоди с ниска мощност мощност 4,5 Вата и теплоизолированного на меден проводник, за да се поддържа ниска температура на светлината.

Декларирани характеристики