.

Бял Държач за кламери, Сладък Керамични Държач за Кламери, Кръгла Опаковка за кламери, Държач за устойчиво развитие, Елегантен Настолен Органайзер, Аксесоари и акс?

Бял Държач за кламери, Сладък Керамични Държач за Кламери, Кръгла Опаковка за кламери, Държач за устойчиво развитие, Елегантен

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

【МАТЕРИАЛ】- Бяло държач за кламери, изработен от висококачествен устойчив керамични материали, хубава кръгла форма, красив цвят и лъскав, стилен и елегантен, чудесно като декорация на масата и организатор; 【ОРГАНИЗАТОРИТЕ】- Керамични държач за кламери не се използва само за клипове, но и ефективен начин за организиране на клипове, заколок за коса, щипки тип "крокодил", игли, пръстени, бижута, дрънкулки, бонбони и т. 【ПРИЛАГАНЕТО на】- Тези държачи за клипове са идеални за организиране на офис, училище, дом на масата, страхотна идея за подарък за вашите приятели, членове на семейството, колеги, роднини, съученици;. 【Осъществяване】- 1 бр. бяла кръгла керамична държач за кламери в опаковката. 【МАТЕРИАЛ】- Бяло държач за кламери, изработен от висококачествен устойчив керамични материали, хубава кръгла форма, красив цвят и лъскав, стилен и елегантен, чудесно като декорация на масата и организатор;. 【ОРГАНИЗАТОРИТЕ】- Керамични държач за кламери не се използва само за клипове, но и ефективен начин за организиране на клипове, заколок за коса, щипки тип "крокодил", игли, пръстени, бижута, дрънкулки, бонбони и т. 【ПРИЛАГАНЕТО на】- Тези държачи за клипове са идеални за организиране на офис, училище, дом на масата, страхотна идея за подарък за вашите приятели, членове на семейството, колеги, роднини, съученици;. 【Осъществяване】- 1 бр. бяла кръгла керамична държач за кламери в опаковката. Много симпатична настолен органайзер;. Е изработен от висококачествен устойчив керамични материали;. Гладка повърхност и хубав цвят;. Е идеално за съхранение на клипове и малки канцеларски материали;.

Декларирани характеристики