.

YIHLIOQ Автомобили Задната Транспортна Мрежа, Усъвършенстване на Окото, Органайзер за багажник, Еластичен Мрежест Притежателя, Регулируем Двупластова чанта за съхра?

YIHLIOQ Автомобили Задната Транспортна Мрежа, Усъвършенстване на Окото, Органайзер за багажник, Еластичен Мрежест Притежателя,

BGN 44.15

Сума
Налично за поръчка

[Висококачествени материали] Нашата автомобилна задната транспортна мрежа е направена от нейлонового материал, с гумена лента, тя има двойна решетка, която повече е здрав и укрепена от други, а също така можете да сложите нещата вътреРастягивающийся с голяма еластичност, задържащ рамките на по-големи предмети. [ОСИГУРЯВАНЕ на повече места за багажника на вашия автомобил] Мрежа за съхранение на багажника на колата транспортна мрежа, изработена от еластичен и устойчив нейлонового материал, ще ви помогне да се заключва в багажа си или да се съхранява на други големи неща, сигурно съхранява го в багажника на колата си, разложит продукти, за избягване на разливи, които могат да увредят и петно на колата, след което ще можете да се концентрирате върху шофирането. [ЛЕКОТА на ИНСТАЛИРАНЕ на] Прикрепете грузовую окото на колата си с помощта на ъглови куки.Подсилена с куки от твърда пластмаса, сигурно ще запази неща, еластична тъкан улеснява товарене и разтоварване на вашите вещи мрежа за багаж в багажника на колата ще е удобно да лежи точно в багажника или да се оформя, когато тя не се използва. [ОТЛИЧНИ АКСЕСОАРИ ЗА ПЪТУВАНЕ]Мрежа за камион може да се използва за поставяне на вещи и багаж на задната кутия, че е удобно и спестява време.Той е подходящ за собствениците на автомобили, които пътуват навън, самостоятелни пътувания и т. Това ще ви позволи лесно да организирате вашата кола. [СЪВМЕСТИМОСТ] Тази мрежа за съхранение на данни в размер на 35 x 15 см и има голям капацитет.Подходящ за повечето леки автомобили, ванове, леки автомобили, товарни автомобили и т. Номер на частта : 001. [Висококачествени материали] Нашата автомобилна задната транспортна мрежа е направена от нейлонового материал, с гумена лента, тя има двойна решетка, която повече е здрав и укрепена от други, а също така можете да сложите нещата вътре.Растягивающийся с голяма еластичност, задържащ рамките на по-големи предмети. [ОСИГУРЯВАНЕ на повече места за багажника на вашия автомобил] Мрежа за съхранение на багажника на колата транспортна мрежа, изработена от еластичен и устойчив нейлонового материал, ще ви помогне да се заключва в багажа си или да се съхранява на други големи неща, сигурно съхранява го в багажника на колата си, разложит продукти, за избягване на разливи, които могат да увредят и петно на колата, след което ще можете да се концентрирате върху шофирането. [ЛЕКОТА на ИНСТАЛИРАНЕ на] Прикрепете грузовую окото на колата си с помощта на ъглови куки.Подсилена с куки от твърда пластмаса, сигурно ще запази неща, еластична тъкан улеснява товарене и разтоварване на вашите вещи мрежа за багаж в багажника на колата ще е удобно да лежи точно в багажника или да се оформя, когато тя не се използва.

Декларирани характеристики