.

LilyZheng Котешка легло Котешки Дърво за котки в затворени помещения със Сладка Котешка Когтеточкой, Покрита Сизалем, и една плюшена Мишка за игри Коте 17,72x15,75 инча Свет?

LilyZheng Котешка легло Котешки Дърво за котки в затворени помещения със Сладка Котешка Когтеточкой, Покрита Сизалем, и една

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

ГРИЖА ИНСТРУКЦИИ : Почистете замърсените участъци мек препарат за почистване или вода и сапунНанесете попивателна хартия и го оставете да изсъхне на въздуха.ЛЕСЕН МОНТАЖ : Кула cat tower можете да зададете за няколко минути.Просто следвайте инструкциите. 【Увеселителен Парк】 : Малко котешки дърво Lily Zheng four топка ще осигури вашата котка място за почивка, отмора, развлечения, упражнения, изследвания и драскотини.Пухкав малък мышонок осигурява часове на физически упражнения.Това малко котешки дърво е подходящ за малки и средни котки с тегло до 13 килограма, както и за възрастните и болните котки. 【Сизалевая когтеточка】 : Това сладко малко котешки дърво има две когтеточки диаметър 3,94 инча и 2,36 инча, увита висококачествена естествена сизалевой въже. Когтеточки от естествен сезал и трайни за дълго време, а когтеточки позволявайте на котката да се изгребе и да точат нокти под всякакви ъгли, както им харесва.Това позволява на вашите котки ефективно и с удоволствие царапаться, а също така предпазва вашите мебели от повреди от остри нокти. 【Кръгла котешка легло】 : Котешка легло кръгла, и си плюшено приятел обича сворачиваться в заплитане по време на сън, нашата кръгла котешка легло ще го накара да спи по-удобно.Габаритният диаметър на кръгла котешки легла е 15,75 инча, а край плюшени меки легла и високи.Вашият плюшено приятел, може да се сложи на него главата си и да подремна. 【Практичен и стабилен външен вид】 : той Е привлекателно котешки дърво и кула светло кафяв на цвят и перфектно ще се побере в интериора на стаята, тъй като темата на съвременната котешки мебели.Идеалният подарък както за вашето коте, така и за вашия приятен дом!Висококачествено бельо и плюшено кадифе и са подходящи за всички сезони, и в тях не ще бъде задушно дори и през лятото.Котешки дърво Lily Zheng Four Топка е с височина 17,72 инча и устойчиво кръгла основа с диаметър 15,75 инча, което го прави здрав и му е лесно да взривявам. 【Гаранция за 100% удовлетвореност】 : с прост дизайн и необходимия набор от инструменти, както и подробни инструкции, му е много лесно да се установи.Нашите котятам не трябва да чакат твърде дълго, за да започне безкрайно да се забавляват с този малък кошачьим дърво!Lily Zheng винаги ще бъде тук, за да ви осигури лично и професионално обслужване на клиентите, както преди, така и след вашата покупка.

Декларирани характеристики