.

Самоочиститель за котки Emmeliestella, Стенни Ъглова четка, Мека Масажор за глава, Гребен, е Фиксиран с винтове или двустранно самозалепваща се лента, За Дълги и Къси Коте?

Самоочиститель за котки Emmeliestella, Стенни Ъглова четка, Мека Масажор за глава, Гребен, е Фиксиран с винтове или двустранно

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Ние участваме в проекта "Грижа за бездомните животни"За всеки закупен от вас продукт ние ще жертват 5 цента за оказване на медицинска и продоволствена помощ на бездомните животни.Дайте радост на своя направят козината суровина дете и помощ на бездомните.Тънък накрайник-четка : Мека накрайник-четка за зъби не вредят на кожата на котката и позволява на котката комфортно търкане на кожа.Дизайн бразда : може да поставите в ъгъла на стената или на мебели и котки, ще могат да ги ползват и сам по всяко време и на всяко място.Разглобяема конструкция : може да стреля с натиск от двете страни и да се мият директно с вода.Почистване на плавниците се случва бързо и лесно.Два режима на инсталация : Използвайте двустранно самозалепваща се лента, за да го монтирате на стената или крака на масата, или затегнете винтове (силно препоръчително!).Кутия за съхранение на коча : Нека котки ще обичам трие срещу вълна, а кошачью мента, може да се постави от двете страни на гребени, за привличане на котки, терзающих вълна. Използвайте двустранно самозалепваща се лента, за да го монтирате на стената или крака на масата, или затегнете винтове (силно препоръчително!). Поръсва се кошачью мента в тайна пролука. Когато двете страни се припокриват, инсталацията е завършена. Нека да им се насладят!.

Декларирани характеристики