.

UXZDX Различни ястие креативен Модерен Стъклен Кристална купа за плодове Модерно европейско ястие за шоколадови бонбони, Приготвени за сушене на водещата чиния.

UXZDX Различни ястие креативен Модерен Стъклен Кристална купа за плодове Модерно европейско ястие за шоколадови бонбони,

BGN 89.36

Сума
Налично за поръчка

★ Стъклена ваза за плодове с метална основа за лесно съхранение, размер : 30*30*17 см; ★ Применимая сцена : всекидневна/спалня/кабинет/офис/, хотел и т., могат да се съхраняват плодове, леки закуски, безалкохолни напитки, сладкиши и т., е много практично;. ★ Материал : Плодови чиния е изработена от стъклен материал, на основата на произведени от метален материал, гъст и стабилен, красив и издръжлив;. ★ Занаят : форма на лист от лотос, красива и универсална, може да е идеално се комбинира с вашите мебели;. ★ Изящни вази за плодове украса на бюрото си, ще придадат на вашия стил на живот, а също така могат да станат подарък от приятели и роднини;.Име на продукта : Ваза за плодове Материал : стъкло + металлцвет : син Стил : Универсален стил, който идеално се съчетава с вашия интериор.Применимая сцена : може да се използва в спални, ресторанти, офиси, конферентни зали, офиси, ресторанти. Размер : 30*30*17 виж Чиния с плодове е подходящ не само за дома, но и може да се използва като изискан подарък на младоженците, новите собственици или на всеки, който иска да бъде като у дома си.

Декларирани характеристики