.

Бутилки от неръждаема стомана, с каишка, запечатани на кутията, се използва като сервировочной чаша, се запазва на студено и горещо в продължение на 12 часа, Спортен ?

Бутилки от неръждаема стомана, с каишка, запечатани на кутията, се използва като сервировочной чаша, се запазва на студено и

BGN 13.60

Сума
Налично за поръчка

【държи топло/студено】 Нашата пътна чаша с трислойно вакуумна изолация е направена с отлично топлоизолацията на материал, който позволява запазване на горещи и студени течности (вода, кафе, чай) при ниска температура в продължение на 12 часа и запазва топлината в продължение на 12 часаАко се подготвяте за занимания, използвайте тази бутилка, за да я напълня с вода или други напитки, за да можете с часове да се концентрира върху обучението си в библиотеката. 【Неръждаема стомана 304】 Бутилка за вода от неръждаема стомана, изработен от висококачествена неръждаема стомана 304, която 100% не съдържа бисфенол А и не е токсична, не оставя метален вкус, здрава и трайна.По-здрав от всяка друга обикновена бутилка, и е подходящ за всички видове дейности на открито. 【Запечатани на кутията】 е Идеално за автомобилни кутийка или портфейл е ЕКОЛОГИЧНО чист - има собствена чаша - стягане - това множество бутилка за вода замества много за еднократна употреба пластмасови бутилки за вода.Новият дизайн на винт на капака за нашето термос откраднат от неръждаема стомана.Моля, обърнете внимание : те не могат да се мият в миялна машина. 【Лесно да носите със себе си】 Удобен в переноске термос за топла вода.Идеален за къмпинг.Нашият термос за кафе и горещ чай лесно се побира в кола поставка за чаши, велосипедную багажник или походный раница.с каишка за носене на ръка лесно да го вземете с вас навсякъде. 【Идеален за подарък】 Изолирано бутилка за вода - един чудесен подарък за всеки повод.Идеален подарък за рожден ден, Коледа, Годишнина или друг празник.

Декларирани характеристики