.

Самозалепващи Стенни Куки, Златни куки за хавлии / Баня / Кухня / дом на колела, Акрилно Лепило Куки за Халати, Самозалепващи Куки Без перфорация и етикетиране, Тежко?

Самозалепващи Стенни Куки, Златни куки за хавлии / Баня / Кухня / дом на колела, Акрилно Лепило Куки за Халати, Самозалепващи

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Тази кука може да се прикрепят към стъклото, стени, плочки, ръководство, пластику, неръждаема стомана, акрилу и други гладка и твърда местаВодоустойчив и носещ товар, му е лесно отвалить, и той здраво се улавя елементи.Лепило куки позволяват да размахване, кухненски кърпи, лъжица, с престилка в кухнята, като кухненското пространство е по-чист и опрятнее.Отборен кука и са много подходящи за всекидневната, за да поставите слушалки, чадъри, шапки, шалове и подобряване на комфорта на хола.Водоустойчив куки за кърпи също може да работи добре на вратата, когато дойде у дома от работа, виси на тях ключове и чанти, като направи дома си по-чист и изискан. ✅Изискани акрилни куки : Стенни командни куки са изработени от акрил.Повърхността е покрита с покритие покритие, не само на външния вид на прост и елегантен, но и водоустойчив, защита от ръжда и драскотини, което придава на живот, усещане за изисканост. ✅Тежкотоварни лепило куки : Този самоклеящийся стенен монтаж кука за закачване в тежки условия и притежава силна адхезия; - подходяща за гладки повърхности от неръждаема стомана / дърво / мрамор / пластмаса / стъкло / плочки, не изисква пробиване, не вреди на стената. ✅Мултифункционалност : Широко се използва в банята, спалнята, кухнята, хола, мазе, офиса, пране.Да ви е много удобно да се мотае вещи като кърпи, кухненски принадлежности, палта, халати, топки за къпане, шапки и др. ✅ Лесна инсталация : това лепило куки, пробиване не се изисква.Използвайте парцал, за да избършете мястото, където трябва да инсталирате кука, лесно отлепете защитния слой и натиснете самоклеящийся куката, за да го приклеился в правилното положение. в рамките на 48 часа акрилни златни стенни куки ще станат по-здрави и издръжливи.ХО СИЛЬВЕРАНТ Оод. ✅Съвети за утеплению : да Не се използва куки за негладких повърхности на стените, като варовикови стени, боядисани стени, измазани стени, в противен случай, те ще паднат.Освен това, също така е препоръчително да не се мотаят някои лесно разбивающиеся предмети или скъпи продукти, например, чаша, фотоапарати.ХО СИЛЬВЕРАНТ Оод. ✅Изискани акрилни куки : Стенни командни куки са изработени от акрил.Повърхността е покрита с покритие покритие, не само на външния вид на прост и елегантен, но и водоустойчив, защита от ръжда и драскотини, което придава на живот, усещане за изисканост.

Декларирани характеристики