.

EYHLKM 10 БР. Космически Алуминий Метален Душ Безрамный Стъклена Врата Кука Без дупки Рафтове за съхранение на Аксесоари за баня (Цвят: сребърен размер: 10 бр.)

EYHLKM 10 БР. Космически Алуминий Метален Душ Безрамный Стъклена Врата Кука Без дупки Рафтове за съхранение на Аксесоари за

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Бърза и лесна инсталация : просто закачете куката за бескаркасной душ врати с дебелина по-малко от 15 мм Няма пробиване или залепване не се изисква.Изработен от космически алуминий, здрав и стабилен, не е податлив на корозия или деформация. Универсален : подходящ за окачване на кърпи, халати, швабр за душ и т. Зацепите кука под ъгъл, излишък на 90 градуса, за да се предотврати падането на предмети.Подходящи за кухня, баня.Лесен за носене, без перфорация.Бърза и лесна инсталация : просто закачете куката за бескаркасной душ врати с дебелина по-малко от 15 мм. Няма пробиване или залепване не се изисква.Изработен от космически алуминий, здрав и стабилен, не е податлив на корозия или деформация. Универсален : подходящ за окачване на кърпи, халати, швабр за душ и т. Зацепите кука под ъгъл, излишък на 90 градуса, за да се предотврати падането на предмети.Подходящи за кухня, баня.Лесен за носене, без перфорация.Бърза и лесна инсталация : просто закачете куката за бескаркасной душ врати с дебелина по-малко от 15 мм. Няма пробиване или залепване не се изисква.Изработен от космически алуминий, здрав и стабилен, не е податлив на корозия или деформация. Универсален : подходящ за окачване на кърпи, халати, швабр за душ и т. Зацепите кука под ъгъл, излишък на 90 градуса, за да се предотврати падането на предмети.Подходящи за кухня, баня.Лесен за носене, без перфорация.Параметри : - Цвят : сребрист Материал : космически алуминий надвес Ширина : 15 mm (0,59 инча) Вътрешен диаметър около 8 мм (0,31 инча) Размер : около 30x39x42 мм (1,18x1,54x1,65 инча) (ДхШхВ) Количество : 10 бр. Забележка : Преход : 1 cm = 10 mm = 0,39 инча, Без търговията на дребно опаковки.Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Пакетът включва : 10 x врата кука (други аксесоари демо на снимката не са включени.)Моля, разберете, че цветът може да варира в зависимост от монитора.

Декларирани характеристики

Color:
Silver
Material:
Space Alumimum
Hanging width:
app. 15mm(0.59in)
Inner diameter:
app. 8mm(0.31in)
Size:
app. 30x39x42mm(1.18x1.54x1.65in)(LxWxH)
Quantity:
10 pc
Note:
Transition:
1cm=10mm=0.39inch
No retail package.:
Please allow 1-3cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes:
10 x Door Hook(other accessories demo in the picture is not included.):
Please understand that the color may vary depending on the monitor. :