.

ABOOFAN Поставка за мобилни телефони с големи пръсти: 15шт Мързелива Поставка за телефон, Нестандартен, Забавен Ръководство за употреба за Телефон, стойка за таблет, Ре?

ABOOFAN Поставка за мобилни телефони с големи пръсти: 15шт Мързелива Поставка за телефон, Нестандартен, Забавен Ръководство

BGN 32.20

Сума
Налично за поръчка

? Поставка за телефон под формата на палците ? Титуляр за настолни телефони Гъвкава поставка за мобилен телефон на Притежателите на телефони изящна изработка, разумна структура, професионален и практически, може да ви донесе удобство ? Нови Влакчета за палците? Универсален държач за телефон, стойка за таблет, стойка за настолни телефони, изпълнени в анимационни формата на палеца си нагоре, притежателя на телефона восхитителен, можете да го изпратите на своите приятели и семейства. ? Поставки за телефони във формата на ръцете ? Притежателя на поставка за смартфон Дизайн на палеца Поставки за телефони скоби за домакинството телефони Нашият продукт е подходящ за повечето мобилни телефони и е приложим за дома, офиса, хотели, пътувания. ? Настолна стойка за телефон на палеца ? Поставка за мобилен телефон Декоративни скоби за телефон Настолна поставка за мобилни телефони, Изработени са от висококачествен материал, продукт, достатъчно дълготраен и практично за използване. ? Притежателите на поставка за мобилен телефон ? Сладък стойка за таблет, стойка за смартфон, поставки за мобилни телефони Продуктът е от висококачествен материал, има креативен дизайн и очарователен външен вид.Лесно регулиране на ъгъла на гледане, като движите ръката си нагоре и надолу.Държач за съхранение.Държач за съхранение.Описаниеэто стилен скоба за телефон, изработен от висококачествени материали за трайни и практично използване.Изискан дизайн, не може да бъде поставка за телефона, и може да бъде украшение.Поставете го на масата, освободи ръцете си, насладете се на гледане на филми и прекарват свободното си време.Характеристики Материал : PP - Размер : 11,5x9,5 см - Цвят : Различни цветове.Пратката включва 15 x притежателите на телефони.

Декларирани характеристики