.

Сгъваем магнитен Кола за телефон от сплав CHLOEF, 2023 Нов Сгъваем Магнитен Кола за телефон От сплав, Регулируем Магнитен Държач за мобилен телефон с въртяща се на 360 ° и ?

Сгъваем магнитен Кола за телефон от сплав CHLOEF, 2023 Нов Сгъваем Магнитен Кола за телефон От сплав, Регулируем Магнитен

BGN 2.77

Сума
Налично за поръчка

?Сгъваема магнитна скоба -дизайн на мини размер, не заема много място, никога не се притеснявайте за това, че той затваря линията на видимостУбирающийся, се състои от една секунда, малка и стабилна, лесно се сгъва, когато не се използва. ?Добър материал Магнитен - магнитен кола за телефон е изработен от титанова материал премиум-клас и нескользящего силикон усъвършенствано формат за трайност, създавайки силен притегателен център за надеждна поддръжка на вашия телефон. ?Въртене на360° - Вградени в основата на въртящи се зъбни колела може да се регулира на 360 градуса, с всеки един оптимален зрителен ъгъл може да се регулира с една ръка.Направете разговори и GPS-навигацията по-удобно. ? Лекота на работа - тази кола за мобилен телефон с вентиляционным дупка е проектирана за управление с една ръка.Бързо изберете и поставете едната си ръка, освободи ръцете си и направете разговори и GPS-навигацията по-удобно. ? Широко приложение - Държач за мобилен телефон подходяща за повечето леки автомобили, ванове, камиони и кабини.Можете да го използвате за арматурното табло, табло, работния плот и други гладки повърхности. ?Сгъваема магнитна скоба -дизайн на мини размер, не заема много място, никога не се притеснявайте за това, че той затваря линията на видимост.Убирающийся, се състои от една секунда, малка и стабилна, лесно се сгъва, когато не се използва. ?Добър материал Магнитен - магнитен кола за телефон е изработен от титанова материал премиум-клас и нескользящего силикон усъвършенствано формат за трайност, създавайки силен притегателен център за надеждна поддръжка на вашия телефон. ?Въртене на360° - Вградени в основата на въртящи се зъбни колела може да се регулира на 360 градуса, с всеки един оптимален зрителен ъгъл може да се регулира с една ръка.Направете разговори и GPS-навигацията по-удобно. ? Лекота на работа - тази кола за мобилен телефон с вентиляционным дупка е проектирана за управление с една ръка.Бързо изберете и поставете едната си ръка, освободи ръцете си и направете разговори и GPS-навигацията по-удобно. ? Широко приложение - Държач за мобилен телефон подходяща за повечето леки автомобили, ванове, камиони и кабини.Можете да го използвате за арматурното табло, табло, работния плот и други гладки повърхности. - Добре дошли в магазин CHLOEF.Ние желаем ви прекрасен ден и всичко да е минало добре!- Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Декларирани характеристики