.

Декоративни Калъфки за възглавници BeBen с pom-помераните, Опаковки от 2, Меки Частици, Кадифе, Калъфки за възглавници, Квадратни Калъфки за мека мебел, Спални, Автомоби?

Декоративни Калъфки за възглавници BeBen с pom-помераните, Опаковки от 2, Меки Частици, Кадифе, Калъфки за възглавници, Квадратни

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Супер МЕК МАТЕРИАЛ : изработен е от мек и приятен за кожата бархатистого материал, приятен на допирМатериал от двете страни отпред и отзад различен, двупластова тъканта, здрав и износостойкая.ИЗИСКАНО бижу под формата на помпонов : В калъфка от всеки цвят се използва за декорация под формата на помпонов същия цвят, скрывающее закопчалка-цип, за да отговори на нуждите в елегантна и напреднало външния вид.Най-високо КАЧЕСТВО : Нашите калъфки от изкуствено кадифе и са устойчиви на избледняване и се размиват в колата, отговарят на всички международни стандарти за сигурност и са напълно подходящи за деца и вашите домашни любимци.Професионален размер : Всеки цвят съдържа три различни по размер, включително 16 "x16", 18 "x18", 20 "x20". Закупуването на един включва в себе си няколко, след това има два своята практика, за да покрива възглавница.(Без подушечных вложки). Добавете стил на вашия регион : калъфки наситен однотонного цветове придават луксозен вид на вашето домашно декора, на леглото, дивана, софе, стол, кола, тераса, фермерскому дома, спалнята, офиса, на закрито и на открито и т. Супер мек материал : изработен е от мек и приятен за кожата бархатистого материал, приятен на допир.Материал от двете страни отпред и отзад различен, двупластова тъканта, здрав и износостойкая.ИЗИСКАНО бижу под формата на помпонов : В калъфка от всеки цвят се използва за декорация под формата на помпонов същия цвят, скрывающее закопчалка-цип, за да отговори на нуждите в елегантна и напреднало външния вид.Най-високо КАЧЕСТВО : Нашите калъфки от изкуствено кадифе и са устойчиви на избледняване и се размиват в колата, отговарят на всички международни стандарти за сигурност и са напълно подходящи за деца и вашите домашни любимци.Професионален размер : Всеки цвят съдържа три различни по размер, включително 16 "x16", 18 "x18", 20 "x20". Закупуването на един включва в себе си няколко, след това има два своята практика, за да покрива възглавница.(Без подушечных вложки). Добавете стил на вашия регион : калъфки наситен однотонного цветове придават луксозен вид на вашето домашно декора, на леглото, дивана, софе, стол, кола, тераса, фермерскому дома, спалнята, офиса, на закрито и на открито и т., Velvet калъф за възглавници Be Ben. 100% кадифе клас А. Сверхмягкие кадифена калъфка могат не само да защити любимите си калъфки за възглавници, но и да се слее с другите си възглавници и мебели за освежаване на вашия дом.

Декларирани характеристики