.

DuShow Сатен Чаршаф плътно прилепнали Queen Тъмно сиво, Копринено Дълбокия джоб (35 см) Сатенени Чаршафи хипита, Дишаща, Меки и Удобни Сатенени чаршафи Queen, Чаршаф хипита С?

DuShow Сатен Чаршаф плътно прилепнали Queen Тъмно сиво, Копринено Дълбокия джоб (35 см) Сатенени Чаршафи хипита, Дишаща,

BGN 11.33

Сума
Налично за поръчка

?【Висококачествен сатен чаршаф】-Изработена от 100% лесно (85 гориво) полиестер, сатен-плат за изключителна мекота ?【Чаршаф Queen-size】 : Само 1 чаршаф Queen-Size,60"*80"*14", Сатен чаршаф с дълбок джоб, приталенная. 【Сатен чаршаф с дълбок джоб】 : Дълбок джоб 14 инча, с еластична лента по цялата обиколка, подходяща за матрак до 14 инча и лесно се побира.Дръжте матрак идеално, за да можете свободно да се завърта и да въртя се през нощта. ?【Добри грижи за косата и кожата】 : Нашата сатен чаршаф има елегантен външен вид, шелковистость на допир и не душная.Това е супер меко и удобно спално бельо от сатен ефективно ще намали завивание, спутывание и крехкост на косата, ще задържи естествените масла в косата си и ще направи косата гладка и блестяща след събуждане. ?【Лесен за】 Нашите кърпи easy care може да се пере в машина и не се гали.Машинно пране и бързо изсушаване при ниска температура на сушене в перална машина. ?【Топло подарък】 : Тази сатен чаршаф подходящ както за възрастни така и за деца, това също е добър подарък за членовете на вашето семейство, приятели, колеги и всички останали за Коледа, Свети Валентин, Ден на майката, рожден ден, Нова година и така нататък. ?【Висококачествен сатен чаршаф】-Изработена от 100% лесно (85 гориво) полиестер, сатен-плат за изключителна мекота. ?【Чаршаф Queen-size】 : Само 1 чаршаф Queen-Size,60"*80"*14", Сатен чаршаф с дълбок джоб, приталенная. 【Сатен чаршаф с дълбок джоб】 : Дълбок джоб 14 инча, с еластична лента по цялата обиколка, подходяща за матрак до 14 инча и лесно се побира.Дръжте матрак идеално, за да можете свободно да се завърта и да въртя се през нощта. ?【Добри грижи за косата и кожата】 : Нашата сатен чаршаф има елегантен външен вид, шелковистость на допир и не душная.Това е супер меко и удобно спално бельо от сатен ефективно ще намали завивание, спутывание и крехкост на косата, ще задържи естествените масла в косата си и ще направи косата гладка и блестяща след събуждане. ?【Лесен за】 Нашите кърпи easy care може да се пере в машина и не се гали.Машинно пране и бързо изсушаване при ниска температура на сушене в перална машина. ?【Топло подарък】 : Тази сатен чаршаф подходящ както за възрастни така и за деца, това също е добър подарък за членовете на вашето семейство, приятели, колеги и всички останали за Коледа, Свети Валентин, Ден на майката, рожден ден, Нова година и така нататък.

Декларирани характеристики