.

Мини Щипки за коса за момичета и жени, 66 бр., Щипки за Коса с Цветя Модел, Аксесоари за коса с Цветя модел, Фиби (Малки Щипки за коса различни цветове)

Мини Щипки за коса за момичета и жени, 66 бр., Щипки за Коса с Цветя Модел, Аксесоари за коса с Цветя модел, Фиби (Малки Щипки

BGN 6.22

Сума
Налично за поръчка

Трайност : Произведени от висококачествена смола, здрав и издръжлив на употребаКои са дебели или тънки, нито са били косата, скоби-ноктите е добре да ги поемат.Различни цветове : Стилни цветове, набор от цветни заколок за коса, подходящ за различни видове облекло, цвят на косата и прическам.Идеален за момичета, юноши и жени от всички възрасти.Лесно се носи, Благодарение на простия дизайн със заоблени ръбове тези щипки за коса удобна за носене и стреля.Тези малки и полезни мини щипки за коса са подходящи за всички възрасти.Пратката включва : Има 66 бр. щипки за коса с цветя модел, в различни цветове.Комплектът включва контейнер за заколок за косата, което позволява да се избегне хаоса или загубата им в дългосрочен план. Идеален за подарък или лична употреба.Безпроблемно обслужване на клиенти : Ние твърдо подкрепяме нашите продукти.По въпроси, свързани с качеството, се допуска замяна или връщане на средства.Ние се ангажираме да предоставим на всеки клиент, висококачествени продукти и услуги, за да отговорят на изискванията на всеки клиент.Ние искаме да предложим на всеки клиент най-добрият опит за закупуване.За характеристиките на продукта : . Поради разнообразието на цветове и уникално производство на тези игли за коса.Размер и цвят не могат да бъдат точно измерени, и след обновяване до стандартен продукт възниква малка грешка!. От-за снимки, резолюцията на екрана на компютъра и проблеми с яркост от мобилен телефон на цвят ще бъде малко по-различно.Не се притеснявайте, това няма да бъде твърде различен. Поради малкия размер на фиба за коса.Моля, носете си под надзора на възрастни, за да се избегне поглъщане.

Декларирани характеристики

Material:
plastic Size