.

Zeshimb Фиба За Коса във формата на Морска Звезда в стил Бохо, Щипки за Коса във формата на Морски Звезди, Сребърна Шнола във формата На Миди, Реколта Метални Фиби, във ф?

Zeshimb Фиба За Коса във формата на Морска Звезда в стил Бохо, Щипки за Коса във формата на Морски Звезди, Сребърна Шнола

BGN 5.69

Сума
Налично за поръчка

Шнола-шнола във формата на голяма мивка в стил бохо ще ви направи още по-очарователнаКрасиви аксесоари за коса може да се комбинира почти с всички нарядами, цветове на косата и прически.Сребърна шнола-миди за коса подходящ за повечето хора, лесно се облича и да стреля, без да се притеснявате за размера.Това е вашият незаменим елемент фрази. Щипки за коса от черупки на морски звезди.Изработен е от висококачествени екологично чисти сплави и строго се обработват метално покритие, повърхността се полира и гладка, и да го носят изключително удобно.Шнола за коса в ретро стил с мивка. Най-добрият подарък за рожден Ден, Свети Валентин, Ден на майката, годишнина, Нова година или друг празник, много популярен сред жените и младите дами.Шнола за коса "Морска звезда".Ние сме много щастливи, че можете да изберете от нашите декорации.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Ние ще ви отговорим и ще предоставят съответните услуги в рамките на 24 часа.Очаквам С нетърпение вашите коментари.За нас красотата е нашето желание.Ние ви предлагаме да избирате различни, популярни и уникални продукти.Позволете им да добавите слава в живота ви.Аксесоари енергични и хващат окото, показва вашето елегантно очарование и да прави живота си по-изискана.Технически характеристики на продукта Цвят : сребрист Тегло : 22 гр Размер : Дължина-около 2,87 инча, ширина около 1,69 инча Материал : сплав на Помещение включва : 1 бр. глава аксесоар в отделни прозрачни пластмасови торби.Стил : прическа в стил бохо гъвкав, можете да изберете която ви харесва стила с други аксесоари, като не се ограничава сезон.Топли съвети за вас : 1. Избягвайте продължително носене 2. Да се избягва висока температура 3. Избягвайте налагане на бижута 4. Избягвайте прекомерното разтягане на 5. Моля, имайте предвид малката разлика между снимка и действителната.

Декларирани характеристики