.

Luvearo 4 бр. Нескользящие Мат Щипки за коса във формата на Цвете за Гъста и тънка коса, Аксесоари за Коса, за жени, Пастелни Щипки за коса във формата на Цвете, Щипки за к?

Luvearo 4 бр. Нескользящие Мат Щипки за коса във формата на Цвете за Гъста и тънка коса, Аксесоари за Коса, за жени, Пастелни

BGN 6.06

Сума
Налично за поръчка

✅2023 МОДЕРЕН ДИЗАЙН : Наскоро разработени висококачествени щипки за коса от дебели до тънки са универсални, можете да ги използвате не само като функционална заколку за косата, но и тези женски аксесоари за коса може да се използва за украса на вашите чанти или саката всичко, което можете да си представите!Щипки за коса Luvearo с гавайским цвете ще станат вашето любимо скъп набор от щипки за коса. ✅ Нескользящие, високо качество : Нашите фиби за коса среден размер защитени леко матирано дръжки покритие и не зацепятся и не выскользнут от косата или ръце, когато са мокри. Дамски фиби за коса Luvearo лек, издръжлив и траен, удобно да ги носи през целия ден, за облекчаване на главоболие. ✅ ЕДИН размер подходящ за ВСИЧКИ : Нашите фиби за коса that girl aesthetic stuff са предназначени за всеки тип коса, включително права, вълниста, къдрава, къдрава, гъста, тънка, къса или дълга.От всички възрасти, от аксесоари за коса за момиченца, аксесоари за коса за момичета-от тийнейджъри до възрастни.Независимо от вида на косата, нашите дамски прически за коса ще ви помогнат!. ✅ ГЪСТА КОСА : Нашите дълги игли за коса се държат като големи щипки за гъста коса, които са предназначени за задържане на големи направления с мощни метални пружини и малки вътрешни зъби вътре, за да помогне за фиксиране на косата, но не се притеснявайте, нашите аксесоари за коса във формата на цветя - отлично щипки за коса за тънка коса!. ✅ Комплект от 4 модни щипки за коса : Нашите цветни щипки за коса се предлагат в опаковка от 4 пастелни тонове, подходящи за всеки отделно, и са задължителни за жените.От тях се получават прекрасни женски подаръци, подаръци за момичета, страхотни аксесоари за коса с плитки и много повече!. Високо качество, здравина и дълготрайност. Нескользящее прорезиненное покритие. Лек, мек и удобен. Водоустойчив матово покритие. Проектиран, за да ви инжектират този миг бляскав вид с минимални усилия. Многоцелеви : може да се използва като модерен детайл на всеки патрул, яке или чанта. Подходящ за всички възрасти и всички типове коса.

Декларирани характеристики