.

10 БР. Винтажное Потертое Пръстен с покритие от Антични Месинг, Дърпа Дръжка за шкаф, Чекмедже на Шкафа, Дължина 2.5 инча (6,5 cm) и Ширина 1,8 инча (4,7 см)

10 БР. Винтажное Потертое Пръстен с покритие от Антични Месинг, Дърпа Дръжка за шкаф, Чекмедже на Шкафа, Дължина 2.5 инча

BGN 21.46

Сума
Налично за поръчка

?МАТЕРИАЛ : Изработен е от висококачествена сплав с и е украсена с изтъркан антични медМатериал е здрав и не ръждясва. ?ДИЗАЙН : Хоризонтално пластинчатое основа под пръстена с выдолбленным модел прави това на участък по-изискан.Дъното на пръстен има три вградени мъниста за украса.Като цяло, това е изготвяне пръстени има силен винтажным вкус. ?РАЗМЕР : Пръстен е диаметърът 1-7 /32" (3,1 см) и вътрешен диаметър 29/32" (2,3 см).Основата на чиния е с дължина 2-9/16 инча (6,5).Общата ширина на този на продукта е 1-27/32 (4,7 см. ?ФУНКЦИЯ : Идеалното допълнение към всеки гардероб, бюфета, комоду, сундуку, дървени кутии и т. ?ОПАКОВКА : Комплект от 10 винтове с антични месинг покритие е включено в комплекта. ?МАТЕРИАЛ : Изработен е от висококачествена сплав с и е украсена с изтъркан антични мед.Материал е здрав и не ръждясва. ?ДИЗАЙН : Хоризонтално пластинчатое основа под пръстена с выдолбленным модел прави това на участък по-изискан.Дъното на пръстен има три вградени мъниста за украса.Като цяло, това е изготвяне пръстени има силен винтажным вкус. ?РАЗМЕР : Пръстен е диаметърът 1-7 /32" (3,1 см) и вътрешен диаметър 29/32" (2,3 см).Основата на чиния е с дължина 2-9/16 инча (6,5).Общата ширина на този на продукта е 1-27/32 (4,7 см. ?ФУНКЦИЯ : Идеалното допълнение към всеки гардероб, бюфета, комоду, сундуку, дървени кутии и т. ?ОПАКОВКА : Комплект от 10 винтове с антични месинг покритие е включено в комплекта.Тези реколта пръстен тяга, изработени от висококачествена сплав с и украсени с очукан старинна мед, която е различна якост, устойчивост на корозия и е идеален за декорация на мебелите.Всеки елемент има два крепежни винта с разлика от 1,8 инча (45 мм).В комплекта са включени опаковка от 10 броя и винтове бронзов цвят. - Размер : 2,5 на 1 инч.

Декларирани характеристики