.

KDSW 20 Опаковане. 1/2 носи етикет за услугата Мека Обхващащи Предната Рамка е Компактна Кухненска Врата на Панта За Кабинет, Панти за тоалетна, Обзавеждане за декораци?

KDSW 20 Опаковане. 1/2 носи етикет за услугата Мека Обхващащи Предната Рамка е Компактна Кухненска Врата на Панта За Кабинет,

BGN 33.64

Сума
Налично за поръчка

1/2 " общи скрити панти на вратата на шкафа с вградена функция за меко затваряне, самостоятелно затваряне и отваряне на 105 градуса Пантите на шкафа на Пантите на гардероба черната задвижваната шкафа Скрити панти за врати, кухненски шкаф малки 1/2 "Общи Компактни линии за шкафа на Пантите за вратата на кабинета хардуер Въздушната линия за кабинет Стъклена врата на панта и оборудване за кабинет Меко затваряне на вратата пантите Меко затваряне на вратата пантите на гардероба. 20 x 1/2 " носи етикет за услугата контур за меко ЗАТВАРЯНЕ на шкафа, линии за кухненски врати, панти за шкафове, инструмент за врати на панти, панти за шкафове, инструменти за производство на шкафове, скрити панти.Технически характеристики на KDSW Материал : Неръждаема стомана 1/2 " Въздушната Линия на един компактен кабинет Идват със съответните винтове.Вграден регулатор, Самозакрывающийся / Леко Плик Диаметър на отвора : .

Декларирани характеристики