.

BZQZDAI 15 опаковки надуваеми защитни чанти за преносими компютри с безплатен помпа и е Подходящ за повечето размери на екрана на лаптопа 14 ~ 15,6 инча, съвместими с кутия?

BZQZDAI 15 опаковки надуваеми защитни чанти за преносими компютри с безплатен помпа и е Подходящ за повечето размери на екрана

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

【Здрава въздушна амортизация 360 °】 Надуваема защитна чанта за лаптоп (размер след надувания : 1457") идеални за опаковане на лаптоп с диагонал на екрана 14 ~ 15,6 инча, също могат лесно да бъдат съвместими с вашата кутия за доставка на лаптоп.Той е лек, издръжлив - той тежи по-малко от килограм, но може да побере повече от 180 килограма!Специално разработени въздушни колона защитава лаптопи и намаляване на щети, причинени от спадове, като същевременно осигуряват защита на 360 ° при всеки нещастен случай. 【Лесна употреба】 : Защитни чанти и калъфи за лаптоп лесно напомпани всеки ръчен помпа или въздушен компресор за секунди.Моля, вижте инструкциите в ръководството на потребителя или видео. 【Предпоставка включва】 Надуваема защитна чанта за лаптоп * 15 опаковки и 1 ръчна помпа. 【Здрава въздушна амортизация 360 °】 Надуваема защитна чанта за лаптоп (размер след надувания : 14.57") идеални за опаковане на лаптоп с диагонал на екрана 14 ~ 15,6 инча, също могат лесно да бъдат съвместими с вашата кутия за доставка на лаптоп.Той е лек, издръжлив - той тежи по-малко от килограм, но може да побере повече от 180 килограма!Специално разработени въздушни колона защитава лаптопи и намаляване на щети, причинени от спадове, като същевременно осигуряват защита на 360 ° при всеки нещастен случай. 【Лесна употреба】 : Защитни чанти и калъфи за лаптоп лесно напомпани всеки ръчен помпа или въздушен компресор за секунди.Моля, вижте инструкциите в ръководството на потребителя или видео. 【Предпоставка включва】 Надуваема защитна чанта за лаптоп * 15 опаковки и 1 ръчна помпа. 【ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ на ПРОДУКТА】▪ Вътрешен размер защитни чанти и калъфи за лаптоп, след надувания : 14.57", който може да побере лаптопи с диагонал на екрана 14 ~ 15,6 инча.【Предпоставка включва】 Надуваема защитна чанта за лаптоп * 15 опаковки и 1 ръчна помпа.

Декларирани характеристики