.

Брилянтна Превръзка на Главата с Любов, Превръзка на Главата във формата на Сърце за Свети Валентин, Червени шапки, Аксесоари за Коса във формата на Сърце за Момиче?

Брилянтна Превръзка на Главата с Любов, Превръзка на Главата във формата на Сърце за Свети Валентин, Червени шапки, Аксесоари

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

[Неща изделия] Ние използваме висококачествен текстилен материал, по ръба на венеца за коса, инкрустирани три сърце любов, блестящ и очарователен, материал от пластмаса и плат го прави изключително лесен за чорап, малка еластичност я прави плътно затварящ се към главата, я лесно да възстановите или се отпуснете, удобна в чорап, мека и здрава, може да се използва в продължение на дълго време [Изискан дизайн] Тази лента за коса, създадена в стила на Деня на Свети Валентин, по ръба на лентата за коса, инкрустирани три сърце, сложна структура и технология придават неповторим вид, дават на хората усещането за приказка. [Подходящ за всички видове на хора] Тази шнола за коса, за всички типове хора са подходящи за различни възрастови групи коса.Девойки, малки момичета, зрелите жени, майки и т. могат да бъдат идеално се комбинира с тази заколкой за коса, идеално се вписват във вашия живот. [Приложимите случаи] Той е подходящ не само за отбелязването на Деня на Свети Валентин, но и за различни стилове на дейности и други тематични партита, като рожден ден, коледна парти, костюм за Хелоуин, Деня на благодарността, коледно парти, cosplay-парти и т. В него ще изглеждате елегантни и уникални. [Идеален подарък] Фиби за коса ще се превърне в чудесен акцент на вашата красота и ще даде добро настроение.Като подарък за жените ден, Ден на майката, рожден ден, Коледа, Свети Валентин, Деня на благодарността и Нова година, това също е добър подарък за вашата приятелка, съпруга, майка или приятел.Стил на продукт : Три неразделки сърце, червена панделка за коса на "Свети Валентин" Технически спецификации : Тип : Червена панделка за коса на "Свети Валентин" Материал : акрилна пластмаса Пол : Жена, годеница, момиче Приложение : Цвят на косата : както е показано Размер : може да се посочи Конкретен размер на снимката Количество : Едно червено сърце с пайети за Свети Валентин Подаръци : Подарък за шаферките, женски ден, ден на майката, рожден ден, Коледа, Деня на Свети Валентин, Деня на благодарността и Нова година Характеристики : 1. Той има добра еластичност, няма да се чувстват прекалено стегнат и силно обременена, когато ще го носите. Той може идеално да се обърне на жените с гъста или тънка коса. Лесно и удобно за носене, той е мек и здрав за по-дълга употреба. Той се отнася до много универсално стил и е подходяща за различни стилове на дейности и други тематични партита.

Декларирани характеристики