.

SLNFXC Кутия за съхранение на Хладилника PP Кутия за съхранение на продукти, Кухненско оборудване запечатване Кутия Контейнер за сортиране на Кутии за зърно за Обяд (Ц?

SLNFXC Кутия за съхранение на Хладилника PP Кутия за съхранение на продукти, Кухненско оборудване запечатване Кутия Контейнер

BGN 136.30

Сума
Налично за поръчка

1 Добре ukuporte, съхранявате подправки и продукти. Да се съхранява в кухненския хладилник. Използва се за съхранение и консервиране на подправки, сосове, пълнозърнести храни и други хранителни продукти. Устойчива на плъзгане дизайн, по-устойчива при полагане. Конструкцията на дъното на бразда, устойчива и нескользящая. Добре затегнете, задръжте подправки и хранителни продукти. Съхранявайте го в кухненския хладилник. Използва се за съхранение и консервиране на подправки, сосове, пълнозърнести храни и други хранителни продукти. Устойчива на плъзгане дизайн, по-устойчива при полагане. Конструкцията на дъното на бразда, устойчива и нескользящая. Материал : pp + силикон Размер : Кръг : 10 *5,5 смквадрат : 14 * 9.5 смЦвет : син, зелен, розов Помещение включва : кутия за съхранение * 1только горе на съдържанието на пратката, с изключение на други стоки. Бележка : поради характеристиките На материала на продукта, монитор, осветление заснемане и други фактори на изображението може да се различават малко от реалните стоки, и действителния цвят има предимство.Поради ръчно измерване се допуска отклонение в измерването на 1-3 мм.

Декларирани характеристики