.

BESTOYARD 12шт Заек Чанта за прибори За хранене Mesa Para De Китайски Декор Декор на Масата за Хранене на Коледен Държач прибори за Ножове, Вилици Седалките за прибори за хран?

BESTOYARD 12шт Заек Чанта за прибори За хранене Mesa Para De Китайски Декор Декор на Масата за Хранене на Коледен Държач прибори

BGN 3.37

Сума
Налично за поръчка

Коледен калъф за ножове и вилици-чудесен начин за съхранение на прибори за хранене, прибори за хранене сребро и прибори за храненеПодходящ за използване на Великден парти.Калъф за прибори за празника на пролетта - Очарователен дизайн във формата на зайче прави тези капаци за съдове красиви и изискани за партита.Китайски аксесоари за партита - Изискани капаци за съдове ще запълни вашия дом празнична атмосфера.Може да бъде подарък за вашите приятели.КАЛЪФ за прибори ЗА хранене БЪНИ - Тези капаци за ножевых вилици, изработени от висококачествен материал, който е траен и практичен за по-дълга употреба.ДЖОБОВЕ за ПРИТЕЖАТЕЛЯ на ТРАПЕЗНО СРЕБРО - Калъфи за декор на прибори за хранене бъни, изработени от висококачествен материал за дълъг и практично използване.Осъществяване списък на 12 x чанти за прибори за хранене Характеристики - Цвят : жълт, розов, зелен Чанти за прибори за хранене от заек - Размер : около 15,00 X11,00 X0,50 см / 5,89 X4,32 X0 коледен калъф за ножове и вилици. - Материал : Текстилен калъф за прибори за празника на пролетта - Чудесен начин да вилици, ножове, тези защитни капаци и могат да бъдат използвани като декор на масата, великденски притежателите на прибори за хранене. -Особено подходящ за великденските тържества, украса на семейни събрания, на фестивалното банкет и т. декорация за коледни партита. -Очарователен цветен дизайн на великденски стил, който ги прави по-красиви, той може да създаде силна пасхалната празнична атмосфера чанти за прибори за хранене. - Дизайн във формата на зайче и ярки цветове могат да създадат прекрасна празнична атмосфера великден чанти за рязане на вилици - Калъфи за декор на прибори за хранене бъни, изработени от висококачествен материал за трайни и практично използване. Съблазнителен дамски чанти за прибори за хранене.Описание на продукта Държач за чинии Easter bunny Изискан дизайн като допълнение към вашия празник.Седалките за нарязване Те са добре изработени са от висококачествен материал за конкретно използване.Калъф за прибори за хранене Попълнете вашия маса празнична атмосфера и ще зарадва гостите. калъф за трапезно сребро за великден Тези калъфи за прибори за хранене във формата на зайче са идеални за декорация за Великден.

Декларирани характеристики