.

Флип-надолу делото за баня, Полипропиленова Самозалепваща шторка, Шапка за баня, Тава за Млечни бани Spa, дебелина 1 см, тегло 10 кг (Цвят: бял, размер: 120 см x 75 см x 1 см)

Флип-надолу делото за баня, Полипропиленова Самозалепваща шторка, Шапка за баня, Тава за Млечни бани Spa, дебелина 1 см,

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

✅ Сигурен полимерна материал : Капак на вана е изработена от смола материал, който е безопасен за здравето и е устойчива на висока температураМатериал на по-дебела, всяко парче с дебелина около 1 виж с добра топло - и холодостойкостью, него не е лесно да се прекъсне, той не се страхува от висока температура, скъп материал може да ви донесе по-голямо удобство и сигурност, удоволствие. ✅ Топлоизолационна калъф за баня : Облечете се в калъф за баня в баня, за да се поддържа температурата на водата в банята, за намаляване на температура и се поддържа постоянна температура на ваната.Топлината на водата ще помогне за облекчаване на умора и остави у вас и вашето семейство приятни впечатления от къпане, температурна устойчивост електрически печки за баня е около 110 ° C. ✅ богат на функции на срока за съхраняване на баня : С товароносимост до 10 кг капак за баня може да се сгъва на триъгълник или нещо подобно, поставяйки я над ваната, за да се възползват от практична функция на палета.На борда е в банята могат да се съхраняват хапчета, книги, кафе, вино, душ гел, шампоан и т. ✅ Лесно се сгъва и почистване : калъф лесно се сгъва, а ширината след сгъване е около 9,5 см, което е удобно да се съхранява във всяко кътче на банята. редовно ополаскивайте покриване с вода или избършете повърхността на покрива с влажна кърпа, за да го запази в чистота. ✅ Широко се използва : проста и щедра бяла дъска за баня може да даде зона бани чист и tidy.it може да се използва в домове, хотели, клубове и gyms.it практичен и красив, подходящ за повечето бани. ✅ Сигурен полимерна материал : Капак на вана е изработена от смола материал, който е безопасен за здравето и е устойчива на висока температура.Материал на по-дебела, всяко парче с дебелина около 1 виж с добра топло - и холодостойкостью, него не е лесно да се прекъсне, той не се страхува от висока температура, скъп материал може да ви донесе по-голямо удобство и сигурност, удоволствие. ✅ Топлоизолационна калъф за баня : Облечете се в калъф за баня в баня, за да се поддържа температурата на водата в банята, за намаляване на температура и се поддържа постоянна температура на ваната.Топлината на водата ще помогне за облекчаване на умора и остави у вас и вашето семейство приятни впечатления от къпане, температурна устойчивост електрически печки за баня е около 110 ° C. ✅ богат на функции на срока за съхраняване на баня : С товароносимост до 10 кг капак за баня може да се сгъва на триъгълник или нещо подобно, поставяйки я над ваната, за да се възползват от практична функция на палета.

Декларирани характеристики