.

EXCEART 16шт Ръчно Scrapbooking Художествена Книга Албум За Изрезки Естетически Украса Акаунти Списания журнал на Английски Любимец Колаж Занаят Декор Фото албум, Новини Цв?

EXCEART 16шт Ръчно Scrapbooking Художествена Книга Албум За Изрезки Естетически Украса Акаунти Списания журнал на Английски

BGN 27.81

Сума
Налично за поръчка

Военно делоНЕНУЖНИ СТРАНИЦАТА на СПИСАНИЕТО - Използвайте тези стари тапети хартия, за да направи няколко изискани подаръци за приятелите си.КНИГА ЗА ЗАПИСИТЕ ОТ РЪЦЕТЕ - Можете да създавате свои предмети със собствените си ръце по свое желание, за да ги направи по-привлекателни, уникални и си приличат. ХАРТИЕНИ СТИКЕРИ ЗА БЕЛЕЖНИК - разнообразни Модели, стилен и много удобен апарт и уникални.Лесно се записва по всяко време, много практичен за употреба.ХАРТИЯ за ЗАНАЯТИ СОБСТВЕНИТЕ си ръце - просто използвайте вашето въображение и творчество, тогава възможността за използване на тези хартиени материали са просто безкрайни.ХАРТИЯ ЗА SCRAPBOOKING - това е на фона на хартия материал, с ясни рисунки в стил ретро.Разнообразие от шаблони за избор на фрази.НЕНУЖНИ СТРАНИЦАТА на СПИСАНИЕТО - Използвайте тези стари тапети хартия, за да направи няколко изискани подаръци за приятелите си.КНИГА ЗА ЗАПИСИТЕ ОТ РЪЦЕТЕ - Можете да създавате свои предмети със собствените си ръце по свое желание, за да ги направи по-привлекателни, уникални и си приличат. ХАРТИЕНИ СТИКЕРИ ЗА БЕЛЕЖНИК - разнообразни Модели, стилен и много удобен апарт и уникални.Лесно се записва по всяко време, много практичен за употреба.ХАРТИЯ за ЗАНАЯТИ СОБСТВЕНИТЕ си ръце - просто използвайте вашето въображение и творчество, тогава възможността за използване на тези хартиени материали са просто безкрайни.ХАРТИЯ ЗА SCRAPBOOKING - това е на фона на хартия материал, с ясни рисунки в стил ретро.Разнообразие от шаблони за избор на фрази.В комплекта са включени 16 x книжа Функции - Тези красиви на фона на хартия ще станат отлични подаръци за любителите на ръкоделието, те са им много ще се зарадват от винтажной хартия за албуми.50 X0 тънка хартия за албуми. - Подходящ за декорации, като блогове, наръчници или други занаяти собствените си ръце.Ще ви помогнем да украсите вашите занаяти винтажными хартиени стикери. -Цвят : както е показано направи си сам от ретро-хартия - Ти можеш да си предмети с ръцете си по свое желание, за да ги направи по-привлекателни, уникални и приличат на винтажную хартия washi. - Различен дизайн, така че можете да изберете тези от хартия, в зависимост от вашите нужди в производството на своите ръце.Пълно задоволяване на вашите различни декоративни нужди в списание принадлежностях. - Изработен от добри хартиени материали, не е лесно да избледняват и може да продължи ви за дълго време.

Декларирани характеристики