.

29 бр. Комплект Ножове за рязане на Въглеродна стомана, Произведения на изкуството, Гравиране, Дървена Лъжица, Определени Резаков, Модел, Ремонт, Комплексно Скалпел ?

29 бр. Комплект Ножове за рязане на Въглеродна стомана, Произведения на изкуството, Гравиране, Дървена Лъжица, Определени

BGN 16.02

Сума
Налично за поръчка

Цвят : 1 комплектПратката включва : 1 комплект * Гравиране нож Забележка : 1. Възможни са отклонения в 1-3 см от ръчно измерване. Поради друг дисплея и друго осветление на снимката може да не се показва действителния цвят на продукта.Благодарим ви за разбирането. [Добре организиран дело] В този комплект ножове за хоби са включени шаблони, нож за фино заточване, чакъла и долбления, пакетиран в компактен пластмасов калъф за лесно съхранение и пренасяне, благодарение на което те са добре подредени на едно място. [Здрав материал] на Остри и здрави ножове от въглеродна стомана, легирана лесно прорезают дърво, картон, плат, хартия и пластмаса. [Лесна употреба] е Съвместим с различни остриета (ширина 6 мм).Лесно сменяеми остриета заемат не повече от 5 секунди.Алуминиева дръжка, обтянутая гума, осигурява надеждна фиксация и предотвратява подхлъзване. [Добре организиран дело] В този комплект ножове за хоби са включени шаблони, нож за фино заточване, чакъла и долбления, пакетиран в компактен пластмасов калъф за лесно съхранение и пренасяне, благодарение на което те са добре подредени на едно място. [Здрав материал] на Остри и здрави ножове от въглеродна стомана, легирана лесно прорезают дърво, картон, плат, хартия и пластмаса. [Лесна употреба] е Съвместим с различни остриета (ширина 6 мм).Лесно сменяеми остриета заемат не повече от 5 секунди.Алуминиева дръжка, обтянутая гума, осигурява надеждна фиксация и предотвратява подхлъзване. [ Multi ] Основен стартов комплект ножове за хобита-бродерия, предназначени за малки работи на рязане и обикновено се използват за рязане на меки и леки материали, като хартия, пощенски картички и тънки парчета дърво.Той е идеален за задачи, където се изисква прецизност, а не силата, например при изпращане на скрап.Технически характеристики : Материал : метал, пластмаса Цвят : син Опаковка включва : 1 комплект * гравиране нож Забележка : 1. Възможни са отклонения в 1-3 см от ръчно измерване. Поради друг дисплея и друго осветление на снимката може да не се показва действителния цвят на продукта.Благодарим ви за разбирането.

Декларирани характеристики