.

Ключодържател за Татуировка-на пишеща машина, Мини-Татуировка-Машина За Захващане на Татуировка-на пишеща Машина Пистолет За Татуировки Ключодържател Бутони За Т?

Ключодържател за Татуировка-на пишеща машина, Мини-Татуировка-Машина За Захващане на Татуировка-на пишеща Машина Пистолет

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【ПРАКТИЧЕСКАТА ФУНКЦИЯ】 Ключодържател татуировка-за пишеща машина се състои от тези бобини и други необходими детайлиТой има същите характеристики, че и истинската татуировочная машина.Той е подходящ за носене начинаещи и професионалисти и е много практичен. 【Мини дизайн】 Мини-татуировка-на пишеща машина има уникален мини-дизайн, ниско тегло и малки размери, лесен и удобен за преместване, много удобен за переноске, удобен за използване по време на работа, пътуване и пазаруване. 【КРАСИВ ВЪНШЕН ВИД】 Повърхността на ключодържател за татуировочной пишеща машина е специално обработени и внимателно планирана.Външния вид на красив, малък и изящен, стилен и красив, подходящ като подарък за любимия човек, семейството и приятелите. 【И МОЖЕ да се ИЗПОЛЗВА КАТО украшение】 Ключалката-бутон татуировка-на пишеща машина и може да се използва като практически ключодържател за украса на себе си.Това е един от много модни аксесоари. 【Висококачествени материали】 Нашия висулка за мини-татуировка-на пишеща машина е изработена от с алуминиеви и метални материали.Той е здрав, издръжлив и лесен.Макарата и аксесоари вътре не лесно да се нарани или да падне.Описание : Нашата татуировочная машина е направена от метална сплав на цинк и метален материал, здрава и лека.Красив външен вид, специална обработка на повърхността, внимателен дизайн.Може да се използва като ключодържател, много удобен за носене с вас, надявам се да ви хареса.Характеристики : 1. Изработен от метална сплав на цинк и метален материал, издръжлив и лесен за носене. Той е истински сонда и всички необходими детайли, изглежда точно като истинска татуировочная машина. Красив външен вид, специална обработка на повърхността, внимателен дизайн. Декорирайте сами този уникален висулка за мини-татуировка-на пишеща машина. Също така може да се използва като ключодържател, за да ключове.Параметри : Материал : цинк сплав Вид на метал : Желязо Цвят : С платинен покритие Тип изделия : ключодържатели Пол : Унисекс Номер модели : Ключодържатели за татуировка-на пишеща машина Тегло на опаковката : прибл. 41 гр Размер : прибл. 14,5x4 см/5,7 "x 1,6" Брой : 1 бр. Помещение включва : 1 х мини-татуировка-на пишеща машина Бележка : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

Декларирани характеристики