.

Защитен калъф за вашия телефон HIIGH, съвместим с iPhone XR, Съвместим с Samsung S5 S9/S8/J5 30, Кожен калъф с клип за колан, Калъф-кобур с клип за колан, кобур (Цвят: синьо)

Защитен калъф за вашия телефон HIIGH, съвместим с iPhone XR, Съвместим с Samsung S5 S9/S8/J5 30, Кожен калъф с клип за колан,

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

1 Подходяща за повечето модели телефони. Защита от удари, драскотини и други наранявания. Здрава скоба за закрепване към вашия колана. Осигурява лесен достъп до устройството. Идеален за работа и за пътуване.Съхранявате телефона си в безопасност с помощта на нашите калъфи за телефони.Нашите оръжия са подходящи за повечето модели телефони и осигурява надеждна защита, но също така осигуряват лесен достъп до вашето устройство.Дали сте на работа или в движение, нашата телефонна кобур сигурно покрие вас.Характеристика Размер : От 6.2 "X 3,5" X 0,7" Тип на продукта : поясная кобур Тип заключване : магнитен Основен материал : изкуствена кожа1.Свободни ръцете и джобовете е удобно да се взема телефона със себе си на път 2. Здрава магнитна закопчалка, тя е много здрава и удобна.Не само лесно, отстранете и се поставят, но и съхранявайте вашата карта и смартфон в безопасност вътре в своята практика. Отлична защита, съвместима с ежедневна употреба.Да Получите лесен достъп до вашия телефон и да го точно там, където трябва.

Декларирани характеристики