.

VICASKY 1 бр. Кофа за Боклук с Динозавром, Малък Контейнер За Съхранение на Кутии с Капаци, Органайзер За Съхранение на Играчки за деца, Мини-Кофа за Боклук, Офис Кофи за ?

VICASKY 1 бр. Кофа за Боклук с Динозавром, Малък Контейнер За Съхранение на Кутии с Капаци, Органайзер За Съхранение на Играчки

BGN 4.76

Сума
Налично за поръчка

НАСТОЛНИ КОШЧЕТО ЗА БОКЛУК - Дизайн : дизайнът е в стил мультяшного динозавър ярък и забавенОсвен това, тя е красива украса.ПЛАСТМАСОВИ МИНИ-КОШЧЕ ЗА БОКЛУК - не най-красивото десктоп кофа за боклук, но и приятна обстановка за вас.КОШЧЕТО за боклук с КАПАК за разклащане - мини десктоп кофа за боклук Този кошчето е изработена от висококачествена пластмаса, устойчив на удари и проектиран за продължителна употреба.МАЛКАТА КОФА за БОКЛУК, За да СПАЛНИ С КАПАК - кофа за Боклук, изработени от висококачествен материал, който е удобен и практичен за употреба.ГЪРНЕ с притежателя на ХИМИКАЛКИ - мини десктоп кофа за боклук, малко кофа за боклук, е много практично.Това няма да отнеме твърде много място.Пратката включва 1 х кофата за боклук, тип мида Характеристики -Този контейнер за боклук, произведен от висококачествена пластмаса, устойчив на удар и е здрава за по-дълга употреба. -Размер : около 14,00 X14,00 X22,00 см/5,50 X5,50 X8 Кошчето за боклук с анимационни динозавром. - Малко боклук, много творческа и практично.Това няма да отнеме твърде много място в малката корзинке за боклук. - Материал : пластмасов малка кофа за боклук с пластмасов капак - Дизайн мида прави изхвърлянето на отпадъци по-удобно за вас, а също и предотвратява появата на лесна загуба на отпадъци мини-настолна кошче за отпадъци. - Използвайте навсякъде в дома си в банята, пералнята или пералното помещение, домашния офис, детската стая и малки боклук кофи в шкафовете. - Компактен размер подходящ за по-малки повърхности в банята, като плотове и тоалетни принадлежности.Информация за стоки Десктоп кофата за боклук, можете да Го поставите на работния плот за опаковане на чай от пакетчета или дъвки. малката кофа за боклук Малка кофа за боклук се намира в кухнята, в хола, тоалетната, спалнята, офиса и т. кофа за боклук Прост и практически дизайн, то прави вашия работен плот чисти и спретнати. кошчето за животни с капак, Е усилие на кофата за боклук.

Декларирани характеристики