.

Защитно облекло за краката GaoFan, Множество Водоустойчив Запечатани Превръзка от неопрен За душата, Суха Водоустойчива Превръзка от неопрен За възрастни, За Счупен ?

Защитно облекло за краката GaoFan, Множество Водоустойчив Запечатани Превръзка от неопрен За душата, Суха Водоустойчива Превръзка

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

1 напълно погружаемая конструкция ви позволява спокойно да се къпете. 100% водоустойчив. защитете повредени участъци или нови татуировки от опасни инфекции.можете да предотвратите мръсотия, пясък или дори домашни любимци от класирането си на чувствителни зони. множество и дебела защита за душ за краката. здрава хирургична гума, която не се скъса. резиноподобный винил, не е хлъзгава, като обвивка и найлонова торбичка. лек, гигиеничный, моющийся материал, не се придържа към крака. провиснал дизайн е създаден специално, за да се уверите, че един размер може да отговори на всички нужди!гъвкав и удобен за потребителя дизайн с допълнително пространство за свободно придвижване. препоръчва се за душ, къпане, особено за хора, които се възстановяват след травми, операции, диабет крак на такива заболявания, като обриви, изгаряния, кожни проблеми, рани и драскотини. напълно погружаемая конструкция ви позволява спокойно да се къпете. 100% водоустойчив. защитете повредени участъци или нови татуировки от опасни инфекции.можете да предотвратите мръсотия, пясък или дори домашни любимци от класирането си на чувствителни зони. множество и дебела защита за душ за краката. здрава хирургична гума, която не се скъса. резиноподобный винил, не е хлъзгава, като обвивка и найлонова торбичка. лек, гигиеничный, моющийся материал, не се придържа към крака. провиснал дизайн е създаден специално, за да се уверите, че един размер може да отговори на всички нужди!гъвкав и удобен за потребителя дизайн с допълнително пространство за свободно придвижване. препоръчва се за душ, къпане, особено за хора, които се възстановяват след травми, операции, диабет крак на такива заболявания, като обриви, изгаряния, кожни проблеми, рани и драскотини.Спецификации на продукта : Крака за възрастни Цвят : прозрачен Особености : водоустойчив, миещи, многократно использованияматериал : високоефективен запечатване медицинска термопластичная дъвка Приложими части : четка, счупена ръка, дълга арминструкции : 1. Преди къпане членове на семейството, ще ви помогнат да се носят еластичен уплътнителен кръг на ръкав за хранене. Пациентът бавно се вмъква засегнатата крайник в ръкав и се опитва да избягвате докосване до повредената сайта. Регулиране на эластомерное печат по такъв начин, че да е компактна. Пригответе се за къпане.

Декларирани характеристики