.

Индийски Зелен Васту Фън Шуй Кариера Пирамида на Растеж на Парите Янтра с Плоча от 9x9 Чипове Pyra, Заредена с Енергия Рейки, Исцеляющий Талисман на Късмет за Корекция ?

Индийски Зелен Васту Фън Шуй Кариера Пирамида на Растеж на Парите Янтра с Плоча от 9x9 Чипове Pyra, Заредена с Енергия Рейки,

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Зелена пирамидални Янтра Васту Фън Шуй с плоча от пирамидална чипс 9x9 Зарежда с енергия за изцеление на Рейки, за да получите положителна енергия талисман за дома и офисаПирамида привличат поток от енергия, те се използват в домове и офиси за премахване на униние и повишаване на нивата на енергия.Размер : 14x14x8 вижте Размер : 14x14x8 см, Цвят : зелен.Материал : Пластмаса. Форма : Триъгълник.Зелена пирамидални Янтра Васту Фън Шуй с плоча от пирамидална чипс 9x9 Зарежда с енергия за изцеление на Рейки, за да получите положителна енергия талисман за дома и офиса. * Пирамида има голямо значение както в Васту, така и във фън-шуй.Пирамида се счита за съоръжение, което действа като приемник на космичната енергия от Вселената, 1) Той намалява стреса и напрежението от дома, офиса и нашите тела 2) Тъй като пирамидите привличат поток от енергия, те се използват в домовете и офисите за премахване на летаргия и повишаване на нивата на енергия. 3) Това допринася за възстановяване, но също така помага при медитация. 4) Също така казват, че това ще подобри ефективността на храна, вода и лекарства.НАСТАНЯВАНЕ : Ги сложете в джоба си, у дома или в офиса, за да се зарежда положителна енергия и премахва негативни.Можете да поставите Пирамида в ъглите на дома или офиса.

Декларирани характеристики