.

Държач за Кърпички от изкуствена кожа Северна Европа – Стилен, Модерен Декоративен Калъф-Опаковка за Салфетки във формата на Кубче от кожата, за Плот в Банята, на м?

Държач за Кърпички от изкуствена кожа Северна Европа – Стилен, Модерен Декоративен Калъф-Опаковка за Салфетки във формата

BGN 5.81

Сума
Налично за поръчка

〖МОДЕРЕН И ЕЛЕГАНТЕН дизайн〗 Този модерен калъф-опаковка за салфетки е лъскав и красив външен вид, който е резултат от отлично на производствоТова е най-добрият избор за скриване на вашите кашони с кърпички. 〖СГЪВАНЕ ТИП〗Можете да лесно да се сгъва този декоративен калъф-стойка за салфетки, за да го премахнете далеч или опаковката на багажа си, когато ви се наложи да отидете на екскурзия, благодарение на висококачествена изкуствена кожа, на която можете без особени усилия да си върне първоначалната форма. 〖Проста конструкция за подмяна на〗 Отворен дизайн и от двете страни, което позволява лесно да се замени папиросную хартия.Този продукт е идеален цвят за вашия десктоп на нощното шкафче или комоду.Това не е само случай, за кутията с кърпички, но и вашата тайна касичка за възрастни или деца. 〖ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК〗 Благородна и ярка изкуствена кожа.Добър подарък за дома, офиса и автомобила.Идеален за повечето маси, нощни тумбочек, настолни компютри, плотове за кухня, тоалетни масички, хол в ежедневието си.Това е страхотна идея за подарък за нов дом, декорация на дома и т. 〖ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО〗 Ние се стремим към това, че сте били доволни от всяка със закупените от нас стока.Ето защо на вашата покупка се разпространява нашата гаранция за 100% удовлетвореност.Така че, ако не сте доволни от качеството, да ни уведомите за незабавно решаване на вашите проблеми. 〖МОДЕРЕН И ЕЛЕГАНТЕН дизайн〗 Този модерен калъф-опаковка за салфетки е лъскав и красив външен вид, който е резултат от отлично на производство.Това е най-добрият избор за скриване на вашите кашони с кърпички. 〖СГЪВАНЕ ТИП〗Можете да лесно да се сгъва този декоративен калъф-стойка за салфетки, за да го премахнете далеч или опаковката на багажа си, когато ви се наложи да отидете на екскурзия, благодарение на висококачествена изкуствена кожа, на която можете без особени усилия да си върне първоначалната форма. 〖Проста конструкция за подмяна на〗 Отворен дизайн и от двете страни, което позволява лесно да се замени папиросную хартия.Този продукт е идеален цвят за вашия десктоп на нощното шкафче или комоду.Това не е само случай, за кутията с кърпички, но и вашата тайна касичка за възрастни или деца. 〖ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК〗 Благородна и ярка изкуствена кожа.Добър подарък за дома, офиса и автомобила.Идеален за повечето маси, нощни тумбочек, настолни компютри, плотове за кухня, тоалетни масички, хол в ежедневието си.

Декларирани характеристики